Αντώνης Ξένος: «Έχω ρίξει μέχρι χαστούκι σε άνθρωπο όταν πρόσβαλε την γυναίκα μου μπροστά μου»
Showbiz

Αντώνης Ξένος: «Έχω ρίξει μέχρι χαστούκι σε άνθρωπο όταν πρόσβαλε την γυναίκα μου μπροστά μου»

Ο Αντώνης Ξένος έχει πρωταγωνιστήσει σε θεατρικές αλλά και τηλεοπτικές επιτυχίες.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τη σύζυγό του Ελένη Γερασιμίδου, για όσα αγαπάει σε εκείνη και για το αν υπήρξε ανταγωνισμός μεταξύ τους.

-Δυο πετυχημένοι ηθοποιοί στο ίδιο σπίτι. Νιώσατε ποτέ να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ σας;

Δεν υπήρξε ποτέ επαγγελματικός ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και την Ελένη. Ποτέ. Ανταγωνισμό έχουμε στο ποιος θα πλύνει τα πιάτα ή ποιος θα βάλει πλυντήριο. Έτσι έχουμε μάθει και την κόρη μας.

-Ποια είναι η χρυσή συνταγή για να αντέξει ένας γάμος τόσα πολλά χρόνια;

Οι τσακωμοί. Δεν θέλει ηρεμία, θέλει νεύρο. Αν υπάρχει μόνο ηρεμία, θα νεκρωθεί η σχέση. Θέλει εντάσεις, διαφορές, συζητήσεις. Είμαστε και οι δυο φωνακλάδες, αλλά βέβαια τις περισσότερες φορές έχει δίκιο η Ελένη. Η αλήθεια να λέγεται. Έχει μια σωφροσύνη η γυναίκα, ο άντρας είναι πιο επιπόλαιος.

-Τι αγαπάτε πιο πολύ σε εκείνη;

Αυτό που είναι. Την ακεραιότητά της.

-Νιώθετε ακόμα ερωτευμένος μαζί της;

Ναι, είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου.

-Όταν η κυρία Γερασιμίδου αντιμετώπισε ένα θέμα με την υγεία της, νιώσατε να χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας…

Ναι ήταν οριακό. Δεν είχα καμία ψυχραιμία, αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά.

-Όταν κάποιος την στενοχωρεί, μπαίνετε στη μέση;

Έχω ρίξει μέχρι χαστούκι σε άνθρωπο όταν πρόσβαλε την γυναίκα μου μπροστά μου. Ήταν σε μια παράσταση στην επαρχία, η επιχείρηση δεν πλήρωνε και ο επιχειρηματίας ήταν κολλητός με όλους τους παράγοντες σε εκείνο το μέρος.

Ένα βράδυ έπαιξε μόνο η ορχήστρα και όχι οι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων ήταν και αείμνηστος Κώστας Βουτσάς. Μέσα λοιπόν σε ένα καφενείο, άρχισαν όλοι αυτοί να στρέφονται εναντίον της Ελένης και να μιλάνε άσχημα με υβριστικά λόγια για εκείνη αλλά και για τη μακαρίτισσα αδερφή της.

Εγώ λοιπόν άκουγα ψύχραιμος, ώσπου κάποια στιγμή δεν άντεξα, σηκώθηκα και του έριξα μια ανάποδη σφαλιάρα αυτουνού που τα έλεγε όλα αυτά, τον πέταξα στην άλλη γωνία. Δεν μίλησε κανείς. Σηκωθήκαμε αμέσως, φύγαμε και γυρίσαμε στην Αθήνα Αυτά είναι τα μπούλινγκ.

Δεν είναι ότι ανακατεύομαι, αλλά μιλάμε για θέμα ηθικής, δεν είμαι κανένας τραμπούκος. Η ουσία είναι ότι δεν έπαιξαν γιατί δεν πληρωνόντουσαν. Αυτά τα χρήματα δεν τα πήραν ποτέ τελικά, παρόλο που έγινε δικαστήριο και δικαιώθηκαν αλλά δεν υπάρχει μηχανισμός ώστε να εισπράττονται. Ωστόσο εμείς το αντιμετωπίσαμε μόνοι μας, δεν βγήκαμε να κλαφτούμε κι έτσι πρέπει να γίνεται.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved