Δείτε πως είναι η Σόφη από την «Ντόλτσε Βίτα», 27 χρόνια μετά – Θα πάθετε πλάκα
Showbiz

Δείτε πως είναι η Σόφη από την «Ντόλτσε Βίτα», 27 χρόνια μετά – Θα πάθετε πλάκα

Την Γαλήνη Τσεβά, την γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Σόφης από τη Ντόλτσε Βίτα. Μέσα από την επιτυχημένη σειρά αυτή, μας χάρισε άφθονο γέλιο και μοναδικές στιγμές. 

Η επιτυχημένη σειρά, «Ντόλτσε Βίτα» κέρδισε από την πρώτη στιγμή το τηλεοπτικό κοινό, αφού οι περιπέτειες της χήρας εργοστασιάρχη Χριστίνας Μαρκάτου αλλά και ο έρωτας με τον σύντροφο της κόρης της, ενθουσίασαν τους τηλεθεατές το 1995. Βέβαια ακόμα και σήμερα οι επαναλήψεις κάνουν ρεκόρ τηλεθέασης.

Οι χαρακτήρες της σειράς όπως και οι ατάκες έχουν αφήσει εποχή, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την κολλητή της Χριστίνας, Σάσα, την οικιακή βοηθό, Ασπασία αλλά και την κυρία Όλγα που προκαλούσε ''φρενίτιδα'' στο πέρασμά της.

Ένας ακόμη χαρακτηριστικός ρόλος της σειράς ήταν και αυτός της Σόφης, της κουτσομπόλας γραμματέως της Χριστίνας, την οποία ερμήνευσε υποδειγματικά η Γαλήνη Τσεβά. Η Σόφη εκτός από ενοχλητική ήταν και τρομερά τεμπέλα ενώ απορία αποτελούσε το γεγονός ότι ποτέ της δεν απολύθηκε παρά το γεγονός ότι υπήρξαν πολλές αφορμές.

Μετά τον ρόλο της Σόφης, η Γαλήνη Τσεβά συμμετείχε σε πολλές σειρές, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει από τον χώρο. Εμείς μπήκαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε.

Δείτε στην παρακάτω gallery πως είναι σήμερα η Γαλήνη Τσεβά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved