Δημήτρης Γιώτης: «Είμαι ο μπαμπάς που δεν είχα»
Showbiz

Δημήτρης Γιώτης: «Είμαι ο μπαμπάς που δεν είχα»

Ο Δημήτρης Γιώτης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη σύζυγό του και σε όσα τον κάνουν ευτυχισμένο.

Έχεις δηλώσει πως όταν ο πατέρας σου σε πήρε στα 10 σου χρόνια πέρασες εφιαλτικά κοντά στη γυναίκα του.

Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό. Με πονάει πάρα πολύ. Ήμουν πιτσιρίκι 10 ετών και όσα έζησα δεν περιγράφονται σε μια συνέντευξη. Ίσως να μη μπορώ να διαχειριστώ ακόμη το τρόπο και το γιατί, γιατί να θες να προκαλείς τόσο πόνο, φόβο σε ένα παιδί...

Έτρεμα ολόκληρος, οι μέρες και οι νύχτες ήταν εφιαλτικές. Ένα και μόνο περιστατικό ήταν όταν διαφωνήσαμε πώς θα διαβάσω τη γεωγραφία έσκισε τη σελίδα, με έσπρωξε και πετώντας μου το βιβλίο με βρίσκει στο αυτί και άρχισαν να τρέχουν αίματα...

Ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που σήκωσε χέρι, βρήκα τη δύναμη με φόβο κι αγωνία να πάω στη γιαγιά μου να τηλεφωνήσω στη μάνα μου και να εξαφανιστώ.

Είναι αλήθεια πως κρυβόσουν με τη μητέρα σου για να ξεφύγετε από τον πατέρα σου;

Ακριβώς. Με το συμβάν που περιέγραψα με πήγε η μάνα στην αστυνομία, ιατροδικαστές και άλλα πολλά, τρεις μέρες ήμασταν εξαφανισμένοι γιατί ο πατέρας μου είχε κάνει μήνυση κατά αρπαγής ανηλίκου.

Δεν είχα ρούχα, μας έκρυβαν από σπίτι σε σπίτι. Την τρίτη μέρα γύρισα τα βήματά μου στην άσφαλτο ήταν το μόνο που συναγωνιζόταν τους χτύπους της καρδιάς μου. Ο φόβος για το τι με περιμένει με κυρίευε.

Έτσι ξεκίνησε η δικαστική διαδικασία και βγήκε η απόφαση να με πάρει η μητέρα μου. Ήταν δώρο Θεού η κατάθεση του δασκάλου, που κατέθεσε απλά αυτά που του εκμυστηρευόμουν τις ώρες των μαθημάτων.

Σκέψου ότι όταν βγήκε η απόφαση, νύχτα με άφησαν να φύγω με τα βιβλία και τα ρούχα μου σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Εντεκάμισι χρονών παιδί...

Παρά τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασες εσύ πώς είσαι πλέον σαν μπαμπάς;

Είμαι ο μπαμπάς που δεν είχα! Με πάρα πολλή δουλειά, προσωπική, κατανόησα, συγχώρεσα και ξέρεις κάτι... του το χρωστάω. Εκείνος μου έμαθε πώς να ‘μαι σαν πατέρας.

Ακόμη και ως παράδειγμα προς αποφυγήν με έσπρωξε να βρω εγώ πώς θα ήθελα να είμαι ως μπαμπάς. Με πόνο μεν, αλλά τώρα ξέρω ότι το μάθημα αυτό του το χρωστάω. Έχω πονέσει και έχω κλάψει νύχτες αξημέρωτες, όμως φέτος που τον αποχαιρέτησα σε όλη τη διαδικασία μια φράση του ψέλλιζα..... και τι κατάλαβες;

Τι βρήκες στο πρόσωπο της γυναίκας σου Τζωρτζίνας;

Η Τζωρτζίνα είναι ο φάρος στη ζωή μου! Ο πυρήνας που έχουμε δημιουργήσει έχει γίνει με πολύ γερά θεμέλια, αγάπη, νοιάξιμο, είναι το λιμάνι μου και η αφετηρία για όλα τα όνειρα και σχέδια για τη ζωή.

Τι είναι αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο;

Η ύπαρξη του γιου μου!

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved