Μαρίνα Τσιντικίδου: «Εγώ πήρα τα μαθήματα μου, τα κρατάω και πορεύομαι»
Showbiz

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Εγώ πήρα τα μαθήματα μου, τα κρατάω και πορεύομαι»

Η Μαρίνα Τσιντικίδου για δέκα χρόνια μεσουρανούσε στις πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το αν έχει καλές αναμνήσεις από το χώρο της μόδας, αν υπήρξε ευκολόπιστη και αν έκανε λανθασμένες επιλογές.

Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, όταν το όνομά σου βρισκόταν στη λίστα με τα δέκα καλύτερα μοντέλα της Ελλάδας; Πόσα χρόνια ασχολήθηκες με το modeling;

Περίπου δέκα χρόνια.

Έχεις καλές αναμνήσεις από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς;

Θυμάμαι με αγάπη και ευγνωμοσύνη εκείνα τα χρόνια. Ήταν ονειρεμένα, χωρίς καμία έγνοια και με πολλή φροντίδα από όλους. Έχω περάσει πολύ όμορφα όταν δούλευα ως μοντέλο και έχω γνωρίσει πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Ο κύκλος της μόδας όμως έκλεισε για μένα. Η ζωή είναι κύκλοι, κάποιοι κλείνουν και ανοίγουν καινούριοι.

Τι θα άλλαζες στα χρόνια που έκανες καριέρα στο modeling;

Αν γυρίσουμε πίσω και βάλουμε τις αποφάσεις μας στο μικροσκόπιο, πάντα θα υπάρχουν πράγματα που θα κάναμε διαφορετικά. Γι' αυτό όλοι λένε «στερνή μου γνώση, να σ' είχα πρώτα», τα κλισέ δεν είναι τυχαία. Αυτό που θα άλλαζα ενδεχομένως είναι το πόσο ανοιχτή και εύπιστη ήμουν με όλους.

Υπήρξες ευκολόπιστη;

Ναι, υπήρξα ευκολόπιστη -έως και αφελής- γιατί μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο καλοσύνη. Δεν ήξερα πώς είναι ο κόσμος. Καμιά φορά, όμως, η άγνοια σώζει.

Πόσο σε βοήθησε στην καριέρα σου ως μοντέλου ο τίτλος της Σταρ Ελλάς;

Με βοήθησε πάρα πολύ γιατί ο θεσμός των καλλιστείων υπήρξε πολύ glamorous και σίγουρα άνοιγε δρόμο για απίστευτη αναγνωρισιμότητα. Αυτό που λένε ότι γινόσουν πασίγνωστη από τη μία στιγμή στην άλλη είναι πραγματικότητα. Σε μία νύχτα σε ήξερε όλη η Ελλάδα.

Εσύ πώς διαχειρίστηκες την αναγνωρισιμότητα; Σε δυσκόλεψε το ότι σε μία νύχτα, κερδίζοντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, έγινε πασίγνωστη;

Με δυσκόλεψε επειδή μου ήταν πολύ δύσκολο να μην είμαι αυθόρμητη. Όταν είσαι τόσο αναγνωρίσιμος, πρέπει να θυμώνεις προσεκτικά, να αστειεύεσαι προσεκτικά, να μη βαριέσαι.

Τα πάντα είναι ελεγχόμενα. Όλο αυτό είναι ενάντια, στο χαρακτήρα μου εν γένει, αλλά και στην ηλικία που είχα τότε. Γι' αυτό εκτέθηκα αρκετά. Πήρα όμως πολλά μαθήματα και τώρα είμαι εξοπλισμένη και θωρακισμένη.

Έκανες λανθασμένες επιλογές; Έβαλες στη ζωή σου ανθρώπους που δεν έπρεπε να εμπιστευτείς;

Δεν υπάρχει «έπρεπε» ή «δεν έπρεπε». Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Εγώ πήρα τα μαθήματα μου, τα κρατάω και πορεύομαι.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved