Γιάννης Ποιμενίδης: «Τη θαυμάζω την Ευγενία. Την καμαρώνω γιατί έχει δουλέψει πάρα πολύ»
Showbiz

Γιάννης Ποιμενίδης: «Τη θαυμάζω την Ευγενία. Την καμαρώνω γιατί έχει δουλέψει πάρα πολύ»

O Γιάννης Ποιμενίδης πρωταγωνιστεί στα «Τρία Μίλια».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τη νέα σειρά του STAR και για το αν παρακολουθεί τον «Σασμό» όπου συμμετέχει η σύντροφός του, Ευγενία Σαμαρά.

Τα «Τρία μίλια» στόχευσαν στην καρδιά του κόσμου;

Και το απολαμβάνουμε όλοι πάρα πολύ! Είναι μια άριστη συνεργασία. Είναι ευχάριστο να ξέρεις ότι θα πας να δουλέψεις και στον απολογισμό της ημέρας θα πεις «τι ωραία πέρασα σήμερα με τους συναδέλφους μου!». Γιατί η τριβή ναι καθημερινή, με δεκάωρα γυρίσματα.

Κ οι όλοι μας βγήκαμε στη δουλειά μέσα στην πανδημία, έπειτα από δυο επίπονες καραντίνες. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που ζήσαμε και σκοτεινό. Θρηνήσαμε νεκρούς, περιορίστηκε η ελευθερία μας, διχαστήκαμε ως κοινωνία. Δεν βλέπετε τι οργή και θύμος υπάρχουν γύρω μας;

Δεν ξέρω, αλλά θεωρώ ότι ο άνθρωπος ως ύπαρξη βρίσκεται σε νηπιακή ηλικία όσον αφορά την ενσυναίσθηση. Ο πολιτισμός και η παιδεία μακροπρόθεσμα ίσως τον κάνουν ώριμο, σοφό και καλό, με ευγένεια.

Πώς είναι να είσαι ηθοποιός μέσα στην πανδημία;

Δεν ξέρω αν η γενιά των 30 πέρασε εύκολες εποχές. Ίσως ως παιδιά μόνο, γιατί από τα 20 και μετά πορευτήκαμε μέσα στα μνημόνια. Άρα, έχουμε μάθει να ζούμε στα δύσκολα και συνεχίζουμε μέσα σε αυτά.

Αν λειτουργήσουμε ως μονάδες, θα χαθούμε. Χρειάζεται ομαδικότητα και στη δική μου κοσμοθεωρία υπάρχει η λέξη «αλληλεγγύη». Το θέμα είναι να μην υπερβάλλεις στη ζωή, ούτε στις χαρές ούτε στις λύπες.

Από το να κάθεσαι και να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα, καλύτερα πάρε μια πετσέτα, σκούπισέ το και τράβα μπροστά.

Το «Σασμό» τον βλέπετε; Με την Ευγενία Σαμαρά έχετε μια μακροχρόνια και όμορφη σχέση. Χαίρεστε για εκείνη;

Τη θαυμάζω την Ευγενία. Και φυσικά βλέπω τη σειρά. Την καμαρώνω γιατί έχει δουλέψει πάρα πολύ και μέρα με τη μέρα παίζει τη Στέλλα πιο μεστά. Εύχομαι να πάει ακόμα πιο ψηλά και να κάνει και περισσότερα πράγματα. Και οι δυο μας έχουμε δουλέψει πολύ φέτος και περιμένουμε πώς και πώς να πάμε διακοπές. Ωραία είναι η δουλειά, αλλά πρέπει να υπάρχει και χρόνος για προσωπική ζωή. Ο άνθρωπος θέλει ισορροπία και χρειάζεται ανάσες χαράς.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved