Ντόρα Μακρυγιάννη: Θετική στον κορονοϊό για τρίτη φορά
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: Θετική στον κορονοϊό για τρίτη φορά

Ξανά θετική στον κορονοϊό η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Η ηθοποιός θέλησε αυτή τη φορά να τρολάρει λίγο την κατάσταση γράφοντας πως ο covid της «αφιερώνει» το τραγούδι «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ» αφού ξανακόλλησε μετά από δυο εμβόλια και δυο νοσήσεις!

«Ο Covid μου αφιερώνει ξανά :
Κι όμως είμαι ακόμα εδώ…
και αυτό το καλοκαίρι !!!
Μπορείτε να με πάτε αν θέλετε σε κάποιο εργαστήριο για να βοηθήσω στην έρευνα ,με 2 εμβόλια και 2 νοσήσεις ο κορονοϊός μου ξανα χτύπησε την πόρτα !

«Η μέρα της Μαρμότας» έχει καταντήσει πια η ζωή μου 🤷🏼♀️🤦🏼♀️😅», έγραψε η ίδια.
Τον Δεκέμβριο είχε νοσήσει για πρώτη φορά. «Ευτυχώς που υπάρχουνε τα φίλτρα σε αυτές τις περιπτώσεις και μας σώζουνε. Όπως καταλάβατε στο προηγούμενο στόρι μου έτσι το λίγο πιο χιουμοριστικό, γιατί δεν έχω πια τρόπο άλλον, να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, ανήκω κι εγώ πια σε αυτούς τους, πόσο είπε σήμερα; 30, 38 δεν ξέρω έχω χάσει το μέτρημα, σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, δεν το απέφυγαν είμαι κι εγώ πια ένα κρούσμα επιβεβαιωμένο, μπορείτε να με ακούσετε κιόλας. Σαν ίωση είναι ακόμα, μάλλον είναι η Όμικρον, δεν ξέρω τι να σας πω, κάναμε το pcr και δεν μας λένε τι είναι. Είναι η Δέλτα, είναι η Όμικρον, τι συμβαίνει; Αυτά λοιπόν από μένα. Α! Έχω μια ιδέα. Αφού οι περισσότεροι πια είμαστε αυτοί που έχουμε κολλήσει γιατί δεν βγαίνουμε εμείς στους δρόμους να κυκλοφορούμε ελεύθερα κι εσείς οι ελάχιστοι πια που έχετε μείνει να μείνετε σπίτι να προστατευτείτε; Μείνετε πια εσείς μέσα να βγούμε εμείς έξω γιατί είμαστε πάρα πολλοί», είχε πει σε story της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved