Γιορτή του πατέρα: Λαγούτης: Όλες οι φορές που μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση με τους γιους του!
Showbiz

Γιορτή του πατέρα: Λαγούτης: Όλες οι φορές που μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση με τους γιους του!

Γιορτή του πατέρα: Ο Πέτρος Λαγούτης είναι ένας από τους μπαμπάδες της ελληνικής σόουμπίζ, με τον ίδιο να έχει δημιουργήσει μια άριστη σχέση με τους δυο έφηβους γιους του, τον Δημήτρη και τον Γιώργο, τους οποίους και έχει αποκτήσει με την Μυρτώ Αλικάκη. 

Η γιορτή του πατέρα είναι για εκείνον η πιο σημαντική και η πιο μεγάλη, μιας και τα παιδιά του, όπως έχει δηλώσει και πολυάριθμες φορές, είναι ο, τι πιο πολύτιμο έχει.

Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που ο Πέτρος Λαγούτης έχει υπάρξει αρκετά εξομολογητικός σχετικά με την οικογένειά του και τους γιους του, μιας και ο ηθοποιός έχει περάσει από πολλές δυσκολίες, με τίποτα από όλα αυτά να επηρεάζει την σχέση του με τα παιδιά του και μάλιστα αυτό είναι και κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα περήφανο. Με την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη, με την οποία μέχρι και σήμερα, παρά τον χωρισμό τους, διατηρούν άψογες σχέσεις, έχουν αποκτήσει δυο γιους, τον Δημήτρη και τον Γιώργο, στους οποίους και ο ηθοποιός έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και δεν το έχει κρύψει ποτέ.

Η σχέση τους είναι ιδιαίτερη και βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στην ειλικρίνεια, ενώ ο Πέτρος Λαγούτης έχει δηλώσει πως μεταξύ τους μιλάνε για τα πάντα και πως ακόμα και όταν ο ίδιος αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης με τον τζόγο, τα παιδιά του γνώριζαν την κατάσταση και τον βοήθησαν να ξεπεράσει το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Μάλιστα ο ίδιος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Το μόνο που θεωρώ ότι δεν κατέστρεψα είναι η σχέση με τα παιδιά μου. Είναι το μόνο που έσωσα και ίσως τελικά με έσωσε. Η αγωνία μου και η θέλησή μου να είμαι εκεί, να είμαι κοντά τους, να το ζω. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σωτηρίας μου. Αλλά η ξεφτίλα που σε οδηγεί ένας εθισμός είναι μεγάλη... Στα παιδιά είχα μιλήσει ανοιχτά για το θέμα μου με τον τζόγο, πριν μιλήσω δημόσια. Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πράγματα για μένα και να τα πει στα παιδιά μου που δεν θα τα ξέρουν. Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μου ίσως να είχα κάνει πιο άσχημα πράγματα. Ίσως είχα κρεμαστεί σε κανένα δέντρο»

Ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί παράλληλα ότι χαίρεται πολύ που έκανε παιδιά σε μικρή ηλικία, μιας και αυτό τον βοήθησε να είναι κοντά τους με ακόμα πιο ουσιαστικό τρόπο: "Το χαίρομαι που έγινα μπαμπάς μικρός. Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Φαντάζομαι μου τα λένε σχεδόν όλα, κι εγώ δεν θέλω να τα ξέρω όλα. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι βλέπω κάποια δικά μου στοιχεία στους γιους μου...

Έχουμε μιλήσει για τον έρωτα για τις γυναίκες για όλα. Έχουμε μιλήσει για το τι σου αρέσει σε μία γυναίκα. Τους έχω πει εντάξει, ωραίο είναι μια γυναίκα να είναι όμορφη αλλά καλό είναι αυτό να συνοδεύεται και από εσωτερική ομορφιά... «Μου λένε μια μέρα: “Να σου πω μπαμπά θα πήγαινες με μία γυναίκα που απέξω ήταν κουκλάρα και από μέσα δεν ήταν τόσο πνευματώδης;”. Και ρώτησα “Κουκλάρα;”, μου απάντησαν “Ναι”. “Εννοείται θα πήγαινα”»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved