Μαρία Τζομπανάκη: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Ορφέα από το πατρικό σπίτι λίγα λεπτά πριν το γάμο
Showbiz

Μαρία Τζομπανάκη: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Ορφέα από το πατρικό σπίτι λίγα λεπτά πριν το γάμο

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της έζησε η Μαρία Τζομπανάκη το περασμένο Σάββατο αφού καμάρωσε τον γιο της, Oρφέα ντυμένο γαμπρό στο πλευρό της αγαπημένης τους, Γεωργίας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κτήμα στο Κορωπί και από νωρίς σε αυτό άρχισαν να καταφθάνουν οι φίλοι του και οι συγγενείς του με πρώτη και καλύτερη βέβαια τη μαμά του γαμπρού, τη Μαρία Τζομπανάκη.

Μεγάλη συγκίνηση αλλά και χαρά επικρατούσε όμως ήδη από νωρίς, στο πατρικό σπίτι όπου ντύθηκε ο γαμπρός με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη να περνάει από τους ώμους του το λευκό σαρίκι, σύμβολο χαράς, ένα δώρο που για πάντα θα θυμίζει και τους δυο τις υπέροχες αυτές στιγμές.

Η ηθοποιός μια εβδομάδα μετά το γάμο θέλησε να μοιραστεί με τους followers της την πιο τρυφερή στιγμή μαμάς και γιου στο πατρικό σπίτι λίγη ώρα πριν τα δυο μυστήρια.

Δες της στη gallery

«Οι γονείς μου έκαναν αυτή τη δουλειά, αυτό ήταν το επάγγελμά τους. Για μένα ήταν φυσιολογικό. Όταν άρχισα να σκέφτομαι την υποκριτική, διαχώρισα το δικό μου όνειρο και τη δική μου σκέψη. Δεν είχα αγωνία, απλά επειδή φέρομαι έτσι, αντιμετώπισα εμένα σαν κάτι ξεχωριστό. Έχουμε μια σχέση υπέροχη με διαδρομή και διακυμάνσεις. Τους επέτρεψα να με συμβουλέψουν, επέλεξα να τους ακούσω.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω, κατάφερα πια να συνεργαστώ με τη μαμά μου. Είναι μεγάλη χαρά και είμαι συγκινημένος και έχουμε την ψυχραιμία να το ευχαριστηθούμε. Για εμάς ο Σασμός είναι μια στιγμή που συνεργαζόμαστε και το ευχαριστιόμαστε και όχι για να πουλήσουμε κάτι, νιώθω πολύ τυχερός που ευχαριστιέμαι τη μαμά μου και χαίρομαι γι΄αυτό», έχει πει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved