Ιωάννης Παπαζήσης: Τελικά είναι ή όχι ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση; Τι απαντάει;
Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης: Τελικά είναι ή όχι ζευγάρι με την Αναστασία Παντούση; Τι απαντάει;

Ο Ιωάννης Παπαζήσης έδωσε μια σπάνια συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική του ζωή. 

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στον χωρισμό του από τη μητέρα του γιου του, Βανέσα Αδαμοπούλου μετά από 15 χρόνια σχέσης. Ο Ιωάννης Παπαζήσης συγκεκριμένα είπε:

«Εγώ δεν έχω χωρίσει χωρίς παιδί! Αυτό είναι το πρόβλημά μου (Γελάει). Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση αλλά θεωρώ ότι όλα έχουν το δρόμο και τη λογική τους, αρκεί να απευθύνεσαι σε έξυπνους κι ώριμους ανθρώπους. Θα συνεχίσω να λέω ότι είμαι πολύ περήφανος που η Βανέσα είναι η μητέρα του παιδιού μου». Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδί ανέφερε: «Ναι, θα ήθελα πάρα πολύ. Μακάρι. Όπως είχα εγώ, θα ήθελα να έχει κι εκείνος έναν αδερφό.»

Όσο για τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την πρώην συμπρωταγωνίστριά του στο Κόκκινο Ποτάμι, Αναστασία Παντούση, ο Ιωάννης Παπαζήσης απάντησε: «Η απάντηση δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου στις μέρες μας φαίνεται λίγο σαν απαξίωση και συχνά δεν τη δεχόμαστε.

Είναι όμως μια απάντηση κι επ’ ουδενί απαξίωση για το κοινό που διαβάζει τη συνέντευξη. Δεν απαντώ καθόλου στην ερώτησή σου γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλώ για τα προσωπικά και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλον άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και, κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved