Κόνι Μεταξά: Αποκάλυψε γιατί κάνει μπότοξ από 23 ετών: «Ακολουθώ το παράδειγμα των Βριζιλιάνων...»
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Αποκάλυψε γιατί κάνει μπότοξ από 23 ετών: «Ακολουθώ το παράδειγμα των Βριζιλιάνων...»

H Kόνι Μεταξά, σε συνέντευξή της, δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει να κάνει μπότοξ από πολύ μικρή ηλικία, από τότε που ήταν 23 ετών, μιας και θέλει να φροντίζει τον εαυτό της όσο καλύτερα γίνεται. 

Η όμορφη τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση, σε λίγες ημέρες από τώρα και η ίδια δείχνει να είναι απόλυτα έτοιμη για αυτό το νέο βήμα στη ζωή της.

Η Κόνι Μεταξά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον επερχόμενο γάμο της, ενώ ρωτήθηκε για όλες εκείνες τις ετοιμασίες, που η ίδια έχει κάνει για την μεγάλη εκείνη ημέρα που πλησιάζει και θέλει να την βρει όσο το δυνατόν πιο λαμπερή γίνεται. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως έκανε και ένα μπότοξ πριν από τον γάμο, αλλά δήλωσε ξεκάθαρα πως είναι κάτι που το κάνει εδώ και πολλά χρόνια, μιας και θέλει να προλάβει όλα τα σημάδια της γήρανσης, αλλά και τις ρυτίδες, που λογικό είναι να εμφανιστούν στο μέλλον.

Η Κόνι Μεταξά απάντησε χαρακτηριστικά: "Μπότοξ κάνω από τα 23 μου. Γιατί αν εμφανιστούν οι ρυτίδες, άντε μετά να τις μαζέψεις. Ακολουθώ το παράδειγμα των Βραζιλιάνων, που κάνουν από νεαρή ηλικία και είναι όλες αψεγάδιαστες. Αυτή όμως είναι η δική μου επιλογή για το δικό μου πρόσωπο. Σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε και εσείς κορίτσια".

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved