Αλίκη Κατσαβού στο gossip-tv: «Μου λένε ότι τώρα πια είμαι και μάνα και πατέρας για το παιδί μου...»
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού στο gossip-tv: «Μου λένε ότι τώρα πια είμαι και μάνα και πατέρας για το παιδί μου...»

Γιορτή του πατέρα: Είμαι κι εγώ μια από εκείνες που αναρωτήθηκα και το μοιράστηκα μαζί της... «πώς είναι Αλίκη να είσαι πια και μάνα και πατέρας μετά το φευγιό του Κώστα Βουτσά;», ρώτησα... Η απάντησή της με έκανε να σκεφτώ πως τελικά η θέση του πατέρα είναι μοναδική και δεν αντικαθίσταται! 

Η Αλίκη Κατσαβού κάθε φορά που μου ανοίγει την καρδιά της, με συγκινεί… με αφοπλίζει και με κάνει να σκέφτομαι έξω από στεγανά και αυτή τη μέρα τη σημερινή που είναι αφιερωμένη στους μπαμπάδες, η Αλίκη την κάνει δική της με τρόπο μοναδικό!

Τη ρώτησα αν θέλει να μιλήσει για το πώς είναι η ζωή στο σπίτι έχοντας πλέον και τους δυο ρόλους… «άσε με να γράψω αυτό που σκέφτομαι», μου απάντησε και δεν υπήρχε περίπτωση να της το αρνηθώ… γιατί ξέρω πως μιλά πάντα η «αλήθεια» της ειδικά όταν πρόκειται για τον γιο της, Φοίβο Βουτσά!

Το κείμενο είναι γραμμένο από την ίδια ειδικά για το gossip-tv και για τη γιορτή του πατέρα κι αν δεν είχες σκεφτεί ποτέ πώς είναι να μεγαλώνει μια μάνα μόνη το παιδί της, τότε τις απαντήσεις θα τις βρεις στο κείμενο της!

«Μέρα του πατέρα! Μια γιορτή που αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή του στην οικογένεια!

Μου λένε συχνά ότι τώρα πια είμαι και μάνα και πατέρας για το παιδί μου. Μα αυτό δεν μπορεί να ισχύσει σε καμία περίπτωση.

Έτσι κι αλλιώς ο ρόλος του προστάτη, κουβαλητή και αυστηρού πατέρα έχει από καιρό δώσει τη θέση του σε σύγχρονα μοντέλα οικογένειας, όπου από κοινού οι γονείς προστατεύουν τα μέλη τους, εργάζονται και συνεισφέρουν κι οι δυο και από κοινού αποφασίζουν τον τρόπο μεγαλώματος των παιδιών.

Επίσης έχουν πλέον γίνει αποδεκτά και πολλά "εναλλακτικά" μοντέλα οικογένειας.

Κι ανεξάρτητα από το πώς δείχνει μια οικογένεια, σημασία έχει η ποιότητα και το δέσιμο του ενός ή των δύο γονιών με το παιδί, ώστε εκείνο να νοιώθει ασφαλές κι ότι ο γονιός του ακούει τις ανάγκες του, τη φωνή του και "χωράει" τα συναισθήματά του.

Γι αυτό φροντίζω την πνευματική μου υγεία, προσπαθώ να βελτιώσω το οικονομικό περιβάλλον και να αναπτύξω μια υγιή σχέση αγάπης με το παιδί μου και να το καθοδηγήσω σωστά, ώστε να άρω τα εμπόδια που δημιουργεί η μονογονεϊκότητα!

Γιατί πιστεύω ότι η αγάπη, η κατανόηση και ο σεβασμός σε κάθε μοντέλο οικογένειας είναι το κλειδί», γράφει η ίδια και την ευχαριστούμε πολύ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved