Showbiz

Συγκινεί ο Γιώργος Αλκαίος: «Η αντίδραση του κόσμου ήταν μαγική, ήταν ιαχή δεκαετίας του ’90»

Ο Γιώργος Αλκαίος μίλησε στο «Τι Λες Τώρα» για την επάνοδό του στα μουσικά δρώμενα και για τις συναυλίες του που έχουν ξεσηκώσει το κοινό.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την αποχή του από το τραγούδι και την επανεμφάνισή του στο «Σπίτι με το MEGA».

«Έλειπα πολύ καιρό, ωστόσο ήμουν τρία χρόνια την Αθήνα και κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι. Σιγά σιγά, έπρεπε να δω τι είναι αυτό που πάω να κάνω. Προετοιμαζόμουν για να δω εάν θα μπορούσα να ξανακάνω αυτά τα πράγματα, και κυρίως τραγουδιστικά. Ήμουν σερί 8 χρόνια στο νησί και έπρεπε να συνηθίσω εκ νέου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος.

«Είχα πάρει τις αποφάσεις μου και έφυγα. Μπαίνεις σε μία άλλη κατάσταση και σκέφτεσαι διαφορετικά από κάποια στιγμή και μετά. Όλοι κάνουμε λάθη. Μου λείπει πάρα πολύ το νησί και περισσότερο η ισορροπία που μου δίνει. Είναι θέμα προσωπικής ισορροπίας. Όταν είπα ότι περίμενα χρόνια αυτή την πρόταση, δεν εννοούσα να επανέλθω τραγουδιστικά, ήταν για τις συναυλίες. Τα χρόνια έως το 2005 έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ήταν συγκλονιστικό αυτό που βίωσα στο Θέατρο Πέτρας. Ήταν κάτι μαγικό αυτό που έζησα. Η αντίδραση του κόσμου ήταν μαγική, ήταν ιαχή δεκαετίας του ’90», συμπλήρωσε.

Δεν είχα άγχος, είχα τρακ. Το τρακ σου δίνει ένα boost για να συνεχίσεις. Η επαφή με τον κόσμο ήταν φοβερή. Δεν θα κάνω ξανά εμφάνιση σε νυχτερινή πίστα μέχρι το πρωί, δεν θα με δείτε έτσι. Είναι κάτι που το έχω κάνει και πλέον, νιώθω ότι προδίδω τον εαυτό μου», επεσήμανε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Είχα πάρει την απόφαση να φύγω πολύ καιρό πριν την εμφάνισή μου στη Eurovision. Στην πορεία, έφυγα και όλα τα άλλα είναι ιστορία. Είναι παρελθόν, και τώρα ακολουθώ τα σημάδια. Ετοιμάζω συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, όλα αυτά θέλουν χρόνο», κατέληξε ο Γιώργος Αλκαίος.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Τι λες τώρα;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved