Μαρία Καζαριάν: Έγινε μαμά για πρώτη φορά- Η τρυφερή φώτο που αποκάλυψε το γεγονός!
Showbiz

Μαρία Καζαριάν: Έγινε μαμά για πρώτη φορά- Η τρυφερή φώτο που αποκάλυψε το γεγονός!

Η Μαρία Καζαριάν πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με την ίδια να έχει φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, με τον οποίο και είναι πολύ ερωτευμένοι. 

Πριν από λίγους μήνες, η μελαχρινή καλλονή είχε ενημερώσει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για την εγκυμοσύνη της με μια συγκινητική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την Μαρία Καζαριάν, αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν, νικήτριας του πρώτου κύκλου του GNTM, την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή μόδας "My Style Rocks", όπου η ίδια είχε λάβει μέρος, με σκοπό να αναδείξει στο στύλ της και να δώσει νέες προτάσεις μόδας. Η ίδια προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ τον περασμένο Απρίλιο έκανε την έκπληξη και ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της.

Μέχρι και σήμερα, 19 Ιουνίου, δεν είχε γίνει γνωστό τίποτε άλλο για την εγκυμοσύνη της, ενώ η Μαρία Καζαριάν επέλεξε και πάλι να μας ενημερώσει η ίδια για την γέννηση του μωρού της. Η αποκάλυψη έγινε με μια πολύ τερυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ο σύντροφός της κρατά στην αγκαλιά του το νεογέννητο μωράκι τους και εκείνη, με την σειρά της, του δίνει τις πιο όμορφες ευχές για την γιορτή του πατέρα.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved