Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έχετε δει την αδελφή της; Είναι μία κούκλα! (photos)
Showbiz

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έχετε δει την αδελφή της; Είναι μία κούκλα! (photos)

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι στην πρώτη σειρά της δημοσιότητας μετά τη "θητεία" της στο Survivor πέρυσι, όμως και η αδελφή της, Βασιλική, αποθεώνεται από τον περίγυρό της για τις δικές της κατακτήσεις αλλά και την ξεχωριστή ομορφιά της. 

Η Βασιλική είναι επίσης λάτρης των πολεμικών τεχνών με έφεση στο καράτε και διαθέτει τέλειες αναλογίες όπως και η Μαριαλένα.

Η νεαρή αδελφή της Μαριαλένας είναι από τα στηρίγματα της γνωστής πρώην παίκτριας του Survivor και μάλιστα πέρυσι, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό κατά τον οποίο είχε αναδειχθεί νικητής ο Σάκης Κατσούλης, η Βασιλική ήταν εκείνη που είχε ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο έπαθλο επικοινωνίας των παικτών, σε περίπτωση που κέρδιζε η Μαριαλένα.

Η Βασιλική μάλιστα εκείνες τις μέρες έδειχνε να έχει εξοικειωθεί με τη δημοσιότητα καθώς έβγαινε σε εκπομπές και μιλούσε για την αγαπημένη της αδελφή την οποία στήριζε με κάθε της τρόπο στην όλη προσπάθειά της.

Είναι επίσης από τα κορίτσια που λατρεύει τη γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωής και δεν είναι καθόλου τυχαίο που και εκείνη διαθέτει τέλειες αναλογίες.

Όσο για τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η μία φωτογραφία είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη σχέση των δύο αδελφών, Βασιλική και Μαριαλένα είναι πολύ δεμένες και επικοινωνούν μόνο με μία ματιά αφού έχουν αναπτύξει από μικρές κοινούς κώδικες και τα ίδια ενδιαφέροντα.

Δείτε παρακάτω κοινές φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved