Κωστής Μαραβέγιας: Ετοιμάζει beach party στην ακτή Βουλιαγμένης
Showbiz

Κωστής Μαραβέγιας: Ετοιμάζει beach party στην ακτή Βουλιαγμένης

«Ζήλεψε» το πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, που είχε γράψει Ιστορία, ο Κωστής Μαραβέγιας.

Αυτός ίσως είναι ένας λόγος για να γίνει πραγματικότητα η φαντασίωση του καλοκαιριού το Σάββατο 9 Ιουλίου, στην Ακτή Βουλιαγμένης. Η προπώληση ξεκίνησε και ο ίδιος ο Κωστής Μαραβέγιας σχολίασε:

«Ναι, το είχα πάντα φαντασίωση. Μια συναυλία δίπλα στη θάλασσα, στην καρδιά της Αττικής. Σαν απόδραση του Αθηναίου εκδρομέα μικρών αποστάσεων. Beach party στην ωραιότερη παραλία της Αθήνας, την Ακτή Βουλιαγμένης. Μια συναυλία δίπλα στην άμμο, δίπλα στο κύμα. Βουτιά και ρεφρέν, μακροβούτι και κουπλέ.

Σώματα και μαλλιά με άμμο, ρούχα ποτισμένα με αλμύρα, μαγιό και παρεό, κόκκινες γόβες καρφωμένες στην άμμο. Σε αυτή την καλοκαιρινή πασαρέλα θα παρελάσουν φίλοι μου τραγουδιστές και βιρτουόζοι μουσικάντηδες, d.js με χαβαγιάνας και ψηλά καπέλα.

Κι αν όλα πάνε στραβά, εμείς θα χορεύουμε, αδέρφια. Ξάπλα στον ήλιο και η άμμος να καίει, welcome to Greece και have a nice day».

Με αυτόν τον τρόπο ο Μαραβέγιας επιστρέφει για ένα μοναδικό, ολοήμερο παραλιακό πάρτι, που πάντα ονειρευόταν. Μια θετική, συλλογική δόνηση στην καρδιά του καλοκαιριού. Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ένα μίνι φεστιβάλ σαν Μαραβέγια Πριμαβέρα. Μαζί του θα είναι στη φωνή η Ξένια Ντάνια.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved