Αλέκα Καμηλά-Πέτζα Στογιάκοβιτς: Ετοιμάζουν βαλίτσες για Ελλάδα
Showbiz

Αλέκα Καμηλά-Πέτζα Στογιάκοβιτς: Ετοιμάζουν βαλίτσες για Ελλάδα

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς ανυπομονούν να βρεθούν μαζί με τα τρία παιδιά τους στο εξοχικό τους στη Χαλκιδική.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η οικογένεια Στογιάκοβιτς ανυπομονεί να βρεθεί στον καλοκαιρινό της παράδεισο, στη Χαλκιδική.

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς μαζί με τα τρία παιδιά τους διαθέτουν ένα υπερπολυτελές εξοχικό στο Ποσείδι και σε απόσταση ανα­πνοής με μία από τις ωραιότερες παραλίες της χερσονήσου της Κασσάνδρας.

Η ζωή τους στην Αμερική κυλάει αρμονικά, η Ελλάδα όμως παραμένει ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για εκείνους.

Εχοντας ως βάση τους την Κασσάνδρα, σχεδιάζουν φέτος μικρές αποδράσεις στις Σποράδες (συγκεκριμένα στη Σκιάθο), ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθούν και τη Σερβία, τη γενέτειρα του πρώην μπασκετμπολίστα, προκειμένου να συναντήσουν φίλους και συγγενείς.

Οι παρέες τους κρατούν χρόνια και το εξοχικό του ζευγαριού αποτελεί πόλο έλξης για τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Οι διακοπές είναι ανέμελες γεμάτες από βουτιές στη θάλασσα και παιχνίδια στην πισίνα του εξοχικού τους αλλά και στην ειδυλλιακή παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από αυτό.

Στα ίδια χνάρια Η Αλ. Καμηλά είναι μια στοργική και πολύ ενεργή μητέρα. Είναι το απόλυτο στήριγμα για τα παιδιά της σε κάθε τους βήμα, σε κάθε τους όνειρο. Το τελευτά διάστημα ο μεγαλύτερος γιος της φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, κάτι που τους κάνει υπερήφανους κυρίως γιατί ο 13χρονος Αντρέι δείχνει να έχει ταλέντο στο μπάσκετ.

Τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, η Μίλα και ο Μαξ, ασχολούνται με πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες, χωρίς ακόμα να έχουν ξεκαθαρίσει τι θα ακολουθήσουν. Η Αλέκα και ο Πέτζα πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στην Αμερική λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του μπασκετμπολίστα.

Ομως, η Ελλάδα για εκείνους και τα παιδιά τους έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους. Γι' αυτό σε κάθε ευκαιρία βρίσκουν πάντα τον τρόπο να επιστρέφουν στη χώρα μας.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved