Άγγελος Λάτσιος: Νέα αλλαγή στο look του! Η φωτό που ξετρέλανε τους followers του
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Νέα αλλαγή στο look του! Η φωτό που ξετρέλανε τους followers του

Από αλλαγή σε αλλαγή το πάει ο Άγγελος Λάτσιος και η μια είναι καλύτερη από την άλλη!

Πριν από μερικούς μήνες ο γιος της Ελένης Μενεγάκη πήρε την απόφαση να κουρέψει τα μακριά μαλλιά του και να ξυριστεί, υιοθετώντας ένα φανταστικό hairstyle!

Τότε ο Άγγελος είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με την κομμένη κοτσίδα του, προϊδεάζοντας τους followers του ότι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του έρχεται και… λίγο αργότερα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του με κοντό μαλλί και ξυρισμένος.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, κουρεύτηκε για καλό σκοπό, αφού έγραψε ότι θα τα δωρίσει.

Οι φωτογραφίες είχαν γίνει viral σε μόλις λίγα λεπτά. Αυτή τη φορά, όπως θα δεις και στη φωτογραφία που ο ίδιος μοιράστηκε με τους followers του, άφησε και πάλι μουστάκι, τα μαλλιά του έχουν ελαφρώς μακρύνει με τον ίδιο να τα στιλιζάρει και ναι, αυτό το νέο του look του πάει απίθανα!

Δες τον στη gallery

H Ελένη Μενεγάκη είχε ποστάρει επίσης δύο φωτογραφίες του γιου της μιας και την επισκέφτηκε στην εκπομπή της στο Mega, τότε που είχε κουρευτεί, δείχνοντάς μας πως και εκείνη ξετρελάθηκε με την αλλαγή του γιου της.

Μαμά και γιος πόζαραν παρέα και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική. Φωτογραφίες με την θεαματική αλλαγή του ανήρτησε και το κορίτσι του, που εγκρίνει το νέο του look!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved