Μαρία Κορινθίου: Η λυτρωτική υπόκλιση και η εξομολόγηση: «Κλαίω με λυγμούς και ασταμάτητα»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Η λυτρωτική υπόκλιση και η εξομολόγηση: «Κλαίω με λυγμούς και ασταμάτητα»

Στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι φιλοξενήθηκε η Μαρία Κορινθίου μετά την αποκάλυψη στο Masked Singer οπού και κρυβόταν τόσους μήνες πίσω από τη μάσκα του Cyber Girl.

Η ηθοποιός, κούκλα όπως πάντα, φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα μίλησε για την εξαιρετική παράσταση Τζόρνταν προχωρώντας σε μια συγκινητική εξομολόγηση.

«Η υπόκλιση κάθε φορά είναι τόσο λυτρωτική που εκείνη την ώρα κλαίω με λυγμούς και ασταμάτητα μαζί με το κοινό. Γίνομαι ένα, δένομαι, ενώνομαι, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι πολύ λυτρωτική η ώρα της υπόκλισης, εκείνη τη στιγμή, για το Τζόρνταν», είπε και συνέχισε:

«Μια φορά μάλιστα από την πίεση μάτωσε η μύτη μου, άνοιξε η μύτη»

Δες το απόσπασμα

Το βράδυ του Σαββάτου (18-06) η Μαρία Κορινθίου έβγαλε επιτέλους τα μάσκα της και μίλησε για την εμπειρία της ως Cyber girl: «

«Ήμουν σε δέκα live. Είναι πάρα πολύ όμορφο. Φυσικά και υπήρξαν δυσκολίες, σε οποιαδήποτε παραγωγή μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες. Υπάρχουν οι δυσκολίες του κουσουμιού αλλά εγώ ήμουν από τις τυχερές γιατί από τη μέση και κάτω μπορούσα να κινώ τα πόδια μου. Είναι όμως πολύ βαρύ το κεφάλι. Ο ρόλος μου ήταν να είμαι Ρουβίτσα και να αγαπώ τον Σάκη. Είναι υπέροχο, μια εκπληκτική ενέργεια. Με το που μου είπαν ότι θα είμαι η Cyber σκιαγράφησαν την προσωπικότητά της και την αγάπησα πολύ», είπε και συνέχισε:

«Είχε στοιχεία πολλά από τον χαρακτήρα μου η Cyber. Το είδα σαν ρόλο», είπε με τους κριτές να της δίνουν συγχαρητήρια για το πόσο ωραία ήταν η παρουσία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved