Παπαζήσης: «Θα συνεχίσω να λέω ότι είμαι πολύ περήφανος που η Βανέσα είναι η μητέρα του παιδιού μου»
Showbiz

Παπαζήσης: «Θα συνεχίσω να λέω ότι είμαι πολύ περήφανος που η Βανέσα είναι η μητέρα του παιδιού μου»

Για την τρυφερή σχέση που έχει με τον γιο του, τον 7χρονο Ιάσονα μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πόσο δύσκολος μπορεί να είναι ένας χωρισμός έχοντας ένα μικρό παιδί και μίλησε με θαυμασμό για την πρώην σύντροφό του, Βανέσα Αδαμοπούλου.

Στο δικό του ταξίδι ζωής η πατρότητα έχει ξεχωριστή θέση, με τον Ιωάννη να δηλώνει απόλυτα αφοσιωμένος στον 7χρονο Ιάσονα, τον γιο που απέκτησε από τη σχέση του με τη Βανέσα Αδαμοπούλου.

Ρωτώντας τον ποια πιθανά λάθη των δικών του γονιών θα ήθελε να αποφύγει να κάνει ο ίδιος ως πατέρας, απαντά: «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι γονιός. Είναι, ωστόσο, ακόμα πιο δύσκολο να είσαι μητέρα, παρά πατέρας.

Και βέβαια εντόπισα λάθη των γονιών μου αλλά πρόκειται για πράγματα που θεωρούνται λάθη στο σήμερα και όχι στο τότε. Αλλάζοντας οι εποχές, αλλάζουν και τα δικά μας μυαλά στο πώς βλέπουμε το παρελθόν. Για να καταλάβεις, εγώ μεγάλωσα σε μια γενιά που ακόμα τρώγαμε ξύλο στο σχολείο.

Θυμάμαι τον δάσκαλό μου να μου ρίχνει σφαλιάρα. Κάτι που σήμερα είναι ποινικό αδίκημα. Κάθε εποχή έχει το δικό της δίκαιο. Το θέμα είναι να μπορείς να εξοικειωθείς και να εξελιχθείς και εσύ με την εποχή. Ο δάσκαλος λοιπόν έδινε γενικά σφαλιάρες σε όλους.

Πίστεψέ με δεν ήταν ένας κακός άνθρωπος, απλά μεγάλωσε με τη νοοτροπία ότι με το ξύλο ή την τιμωρία θα γίνεις καλύτερος και θα μάθεις περισσότερα. Τότε, λοιπόν, αν πήγαινες σπίτι και έλεγες στους γονείς σου ότι έφαγες μια σφαλιάρα από τον δάσκαλο, θα σου απαντούσαν “μια σφαλιάρα; Εμείς ξέρεις τι τρώγαμε;”.

Όταν το ’90 έλεγες για τη σφαλιάρα που έφαγες, οι άνθρωποι που έζησαν το ’60 γελούσαν γιατί εκεί έτρωγαν βίτσα στην πλάτη. Οι εποχές λοιπόν αλλάζουν και ειδικότερα τώρα θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε μια μεγάλη αλλαγή σελίδας για όλη την ανθρωπότητα».

Σε ό,τι αφορά τον μοναχογιό του και όσα του έχει μάθει η καθημερινή επαφή μαζί του, εξομολογείται: «Είναι πολύ συγκινητικό και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει. Μου προσφέρει πράγματα που έχω ξεχάσει. Από την παιδικότητα που έχω χάσει μέχρι τις αναμνήσεις που έχουν σβηστεί από μέσα μου. Τα βλέπω με εικόνες κοιτώντας τον γιο μου να μεγαλώνει».

Με την πρώην σύντροφό του Βανέσα Αδαμοπούλου αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους ζωής έπειτα από 15 χρόνια σχέσης, ενώ στην ερώτηση για το αν είναι πιο δύσκολο να χωρίζεις όταν υπάρχει ένα παιδί απαντάει: «Εγώ δεν έχω χωρίσει χωρίς παιδί! Αυτό είναι το πρόβλημά μου.

Πρόκειται για μια δύσκολη κατάσταση αλλά θεωρώ ότι όλα έχουν τον δρόμο και τη λογική τους, αρκεί να απευθύνεσαι σε έξυπνους και ώριμους ανθρώπους. Θα συνεχίσω να λέω ότι είμαι πολύ περήφανος που η Βανέσα είναι η μητέρα του παιδιού μου».

Δεδομένου ότι εκείνος μεγάλωσε έχοντας συντροφιά τον αδελφό του, αναρωτιέμαι αν θα ήθελε και για τον γιο του να αποκτήσει μελλοντικά ένα αδελφάκι. «Ναι, θα ήθελα πάρα πολύ. Μακάρι. Όπως είχα εγώ, θα ήθελα να έχει και εκείνος έναν αδελφό».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved