Δούνια-Ευρυπίδη-Τουτουνζή: «Η σωστή φιλία θέλει αλήθεια και σεβασμό»
Showbiz

Δούνια-Ευρυπίδη-Τουτουνζή: «Η σωστή φιλία θέλει αλήθεια και σεβασμό»

Οι... θεές Δούνια, Ευριπίδη και Τουτουνζή ξανάσμιξαν και μίλησαν για τη διαχρονική σχέση τους.

Ο λόγος για τη Νόνη Δούνια, την Αντζελα Ευριπίδη και τη Ρέα Τουτουνζή, που εκτός από εξωτερική ομορφιά και γοητεία έχουν και μια πολύ όμορφη φιλία, που κρατά πάνω από είκοσι χρόνια.

Με αφορμή την Ημέρα της Φιλίας, επιλέχτηκαν από το brand Kyana ως εκπρόσωποι της ομορφιάς για να φωτογραφηθούν και να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης και φιλίας.

Οι τρεις καλλονές φωτογραφήθηκαν από τη Χριστίνα Βαρδαλή ως σύγχρονες Αθηναίες θεές, με εντυπωσιακές δημιουργίες του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Βασιλείου Κωστέτσου, από την τελευταία του συλλογή, την οποία παρουσίασε στη Στοά Αττάλου με τίτλο «L’ Olympian».

Μιλώντας στο «Secret», αποκάλυψαν τα συστατικά της μακροχρόνιας φιλίας τους. «Τα συστατικά της φιλίας είναι για όλους ίδια. Δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο το αν βρίσκεστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, ο οποίος μπορεί να είναι και ανταγωνιστικός», δήλωσε η βουλευτής Πειραιώς της Ν.Δ. Νόνη Δούνια, ενώ η Αντζελα Ευριπίδη πρόσθεσε:

«Είμαστε γύρω στα 28 χρόνια φίλες και θεωρώ πως ο δεσμός αυτός κρατάει γιατί είμαστε ο εαυτός μας η μία απέναντι στην άλλη. Ειλικρινείς, με μία λέξη. Γνωρίζουμε η μία τα καλά και τα στραβά της άλλης εξαρχής.

Το βασικό συστατικό της αληθινής φιλίας είναι να λες την αλήθεια - τη δική σου και της οποιοσδήποτε κατάστασης αντιμετωπίζεις».

Από την πλευρά της, η Ρέα Τουτουνζή δίνει πολύ μεγάλη σημασία στον σεβασμό: «Από την αρχή σεβόμασταν τον ξεχωριστό χαρακτήρα η μία της άλλης. Είμαστε μαζί στα όμορφα και εύκολα, αλλά είμαστε μαζί και στα δύσκολα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved