Showbiz

Κόνι Μεταξά: «Στην αρχή ο Μάριος δεν μου άρεσε καθόλου»

Η Κόνι Μεταξά μίλησε για τη σχέση της με τον Μάριο Καπότση.

Λίγο πριν το γάμο τους, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, αν έχουν κάποιο ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας και αν έχουν δικό τους τραγούδι το οποίο θα ακουστεί την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους.

Γνωριστήκατε κάποια χρόνια πίσω, στα Mad Awards. Τότε ήξερες ποιος είναι;

Δεν είχα ιδέα… Ούτε από πόλο γνώριζα κάτι (σ.σ. ο Μάριος είναι πολίστας). Γενικά, δεν ασχολούμαι με αθλήματα αλλά ΟΚ, ξέρω πλέον τους αγώνες πόλο, τις ομάδες και τους παίκτες.

Εκείνος ήξερε ποια είσαι;

Νομίζω όχι, γιατί όταν με είδε για πρώτη φορά στα Mad Awards έστειλε μια φωτογραφία μου σε κοινή μας φίλη και τη ρώτησε «ποια είναι αυτή η κοπέλα; Θέλω να τη γνωρίσω». Μετά με κυνήγησε πάρα πολύ… Εγώ τότε ήμουν στη φάση που σκεφτόμουν μόνο τη δουλειά, όπως πάντα.

Σου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδες;

Δεν μου άρεσε καθόλου! Είχα στο μυαλό μου «αθλητής – πολύ πρόγραμμα – πολύ μακριά από τη δική μου ζωή» αλλά τελικά τα ετερώνυμα έλκονται. Και η κοινή μας φίλη θα είναι μία από τις κουμπάρες μας γιατί εκείνη με έπεισε να του δώσω μια ευκαιρία.

Έχετε κάποιο δικό σας τραγούδι που θα ακουστεί και στον γάμο;

Όχι! Και ακριβώς επειδή δεν έχουμε δικό μας τραγούδι, έχουμε δυσκολευτεί πάρα πολύ με το πώς θα μπούμε στη δεξίωση. Σκεφτόμαστε κάτι άκυρα κομμάτια, δεν το έχουμε βρει ακόμη.

Έχετε κάποιον δικό σας, ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας; Για παράδειγμα, πώς έχει γράψει ο ένας τον άλλο στο κινητό;

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι… Στο κινητό τον έχω Μ.Κ. και εκείνος νομίζω πως με έχει Κ.Μ.

Πηγή:ΟΚ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved