Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε το μυστικό για ένα τέλειο σώμα – Πάρε ιδέες!

Η Μαρία Ηλιάκη κατάφερε να επανέλθει στη σιλουέτα που είχε πριν την εγκυμοσύνη, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή και ενισχύοντας την ευεξία του οργανισμού της μέσω της γυμναστικής.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι από τις γυναίκες που διαθέτουν ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. Η ίδια έχει βρει το «μυστικό» να μετατρέψει τη γυμναστική σε διασκέδαση και το έχει καθιερώσει ως τρόπο ζωής.

Έτσι, η παρουσιάστρια δεν ξεχνά ποτέ την πλέον αγαπημένη της συνήθεια, την οποία έχει εντάξει στο πρόγραμμά της. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαρία Ηλιάκη έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το μυστικό της, τόσο στη γυμναστική της, όσο και στην διατροφή της.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε πρωί η παρουσιάστρια κάνει ασκήσεις στο στρώμα της, τις οποίες συνοδεύει με χαμόγελο. Η ίδια η Μαρία Ηλιάκη έχει δημοσιεύσει σχετικά βίντεο, γράφοντας στη λεζάντα:«Ξεκινά τη μέρα σου με γυμναστική κ χαμόγελο».

Πέρα όμως από την γυμναστική, η Μαρία Ηλιάκη έχει αποκαλύψει δημόσια το τι σνακ προτιμά να τρώει λίγο πριν ή λίγο μετά το κυρίως γεύμα, το οποίο είναι πάντα θρεπτικό και λαχταριστό.

Δείτε στην παρακάτω gallery, τα σνακ που λατρεύει.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved