Μπουράκ Χακί: «Δεν ξέρω αν ήμουν καλός ηθοποιός, είχα όμως άπειρες προτάσεις»
Showbiz

Μπουράκ Χακί: «Δεν ξέρω αν ήμουν καλός ηθοποιός, είχα όμως άπειρες προτάσεις»

Εύλογα αναρωτιέται κανείς πώς είναι για τον Μπουράκ Χακί να ενσαρκώνει έναν Τούρκο aficionado στη διαλεύκανση εγκλημάτων για τους Έλληνες τηλεθεατές.

«Πώς είναι να υποδύομαι τον Τούρκο ντετέκτιβ για τον ελληνικό κοινό; Ομολογώ ότι είναι πολύ ωραίο. Είχα δει την πρωτότυπη σειρά και την είχα απολαύσει πραγματικά, οπότε όταν ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤΙ+ ήμουν εξαρχής θετικός. Και ήμουν σίγουρος ότι το δικό μας αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο.

Ξεκινήσαμε πριν από περίπου έναν χρόνο. Κάναμε πολλά δοκιμαστικά, πολλές πρόβες, πολλές συζητήσεις. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους. Εχει ροή και δυναμική. Πραγματικά ένιωσα ικανοποιημένος όταν είδα το αποτέλεσμα», είπε.

Την ίδια ικανοποίηση νιώθει και για το γεγονός ότι έχει καταφέρει να αποδομήσει το στερεότυπο και να απολαμβάνει όχι μόνο αναγνωρισιμότητα αλλά και δημοφιλία στην Ελλάδα. «Είναι όμορφο να σε αγαπούν. Είναι σπουδαίο. Είμαστε άνθρωποι και μας αρέσει και να μας αγαπούν και να μας σέβονται.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσα να έχω μια παράλληλη καριέρα στην Ελλάδα. Ομως να που γίνεται. Επαιξα στο θέατρο στον “Κύκλο” σε σκηνοθεσία Γιάννη Αϊβάζη, μετά ήρθε η ταινία της Μιμής Ντενίση, τώρα η σειρά. Ωστόσο, ποτέ δεν κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα στην Ελλάδα και στην Τουρκία.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχω επιλέξει τις ελληνικές παραγωγές. Είναι αρχή μου να εστιάζω κάθε φορά σε ένα project. Δεν μπορώ να τα κάνω όλα μαζί, δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Με τρελαίνει».

Από το 2000, όταν δηλαδή ο Μπουράκ Χακί ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική, λέει πως πρωταγωνιστεί σε μία σειρά τον χρόνο. Δεν ήταν κάτι που επιδίωξε, ούτε πολύ περισσότερο που είχε φανταστεί. Στην πραγματικότητα ο 50χρονος ηθοποιός δεν είχε ονειρευτεί ποτέ τον εαυτό του ηθοποιό.

Οι άλλοι είδαν σε εκείνον ταλέντο και προοπτική κι εκείνος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τους δικαιώσει. Προηγουμένως ο Χακί, που πλέον απολαμβάνει δάφνες σούπερ σταρ στην Τουρκία, ήταν ένας επιμελής φοιτητής οικονομικών κι ένας πολλά υποσχόμενος μπασκετμπολίστας.

Αλλά καλύτερα να τα πει ο ίδιος: «Εκανα το MBA μου στο πανεπιστήμιο και παράλληλα έπαιζα μπάσκετ σε ομάδα της σούπερ λιγκ. Τότε ξεκίνησα και το μόντελινγκ. Ηταν μια part-time δουλειά που μου εξασφάλιζε ένα καλό χαρτζιλίκι.

Ομως μέσα από το μόντελινγκ έγινα τελικά πάρα πολύ γνωστός. Ξαφνικά ήμουν παντού. Είχα έναν πολύ καλό ατζέντη κι έτσι το μόντελινγκ έγινε τελικά η ζωή μου. Συμμετείχα σε πολλά fashion shows, φωτογραφήσεις, διαφημιστικά.

Δούλευα περίπου δέκα χρόνια ως μοντέλο όταν ένας τηλεοπτικός παραγωγός μού πρότεινε να παίξω για πρώτη φορά σε σειρά. Τι απάντησα; “Μα εγώ είμαι μοντέλο”. Ηθελα πρώτα να σπουδάσω.

Ξεκίνησα μαθήματα υποκριτικής και το 2000 πήρα το βάπτισμα του πυρός στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν ήμουν καλός ηθοποιός, ήμουν όμως σίγουρα επιθυμητός από τους παραγωγούς. Είχα άπειρες προτάσεις. Ετσι έγινα ηθοποιός. Και παραμένω εδώ και 20 χρόνια», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved