Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι πρώτες φωτό της Ιουλίας από τη Γη της Ελιάς με μαγιό και χωρίς ρετούς!
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι πρώτες φωτό της Ιουλίας από τη Γη της Ελιάς με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Είδαμε την Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία υποδύεται με επιτυχία την Ιουλία στη Γη της Ελιάς, με μαγιό και χωρίς ρετούς και οι φωτογραφίες της είναι… το κάτι άλλο!

Η ηθοποιός έχει απίστευτη σιλουέτα και όπως είναι γνωστό είναι και πάντα στυλάτη, ακόμα και όταν πηγαίνει για μπάνιο!

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την είδαμε με ασπρόμαυρο μπικίνι και είναι άκρως εντυπωσιακή!

Το ασπρόμαυρο μαγιό είναι μία από τις πιο διαχρονικές και κομψές τάσεις στη μόδα και το επιλέγουν γυναίκες με κλασικό στιλ.

Μάλιστα, ολοκλήρωσε το look με ένα ψάθινο, λευκό καπέλο με μαύρη κορδέλα… γιατί όταν έχεις στυλ, πας για μπάνιο και κλέβεις τις εντυπώσεις όχι μόνο με το καλλίγραμμο κορμί σου αλλά και με τη στυλιστική σου προτίμηση!

Δείτε την και εσείς και απλά θα εντυπωσιαστείτε!

Να σας θυμίσουμε ότι έχει πει σε συνέντευξή της: "Δεν ήμουν το πρότυπο ομορφιάς.Τις εποχές που ήμουν εγώ μοντέλο, μεσουρανούσαν η Κάτια Ζυγούλη, η Βίκυ Καγιά και η Κατερίνα Γεωργιάδου. Η Κάτια περπατούσε στο δρόμο και γύριζε ακούσια το κεφάλι σου. Έχει τα πιο ωραία σχηματισμένα μάτια και βλεφαρίδες. Η Κατερίνα ήταν σαν άγγελος και η Βίκυ ήταν σούπερ μοντέλο, μεταμορφωνόταν. Δεν είχε την ομορφιά που διέθεταν οι άλλες, αλλά ήταν chic και είχε απίστευτο κορμί. Εγώ τι ήμουν; Ήμουν συγκλονιστικά αδύνατη -έχω συμμετάσχει σε σόου του Emporio Armani και ήμουν 48 κιλά-, με φράντζα και περίεργη εμφάνιση. Αυτό το περίεργο τους άρεσε, ενώ σε κάποιους άρεσε και το αρχαιοελληνικό παρουσιαστικό μου. Πριν από είκοσι χρόνια που ήμουν εγώ μοντέλο δεν ήταν η εποχή που προτιμούσαν αυτού του τύπου την ομορφιά. Τώρα με ζητούν περισσότερο απ' ό,τι τότε επειδή έχουν αλλάξει τα ηλικιακά στάνταρ και επιθυμούντα μοντέλο να διαθέτει character. Οπότε, τους αρέσει που είμαι πλέον ηθοποιός. Βέβαια, αυτό το character το είχα από τότε χωρίς να κάνω κάτι, ήταν ανεπιτήδευτο, με άγνοια. Ο Αντριάνο Τσελεντάνο ήταν εκείνος που μου είχε πει: «Αντιγόνη, είσαι καλλιτέχνιδα, δεν είσαι μοντέλο".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved