Θανάσης Πάτρας: «Εγώ είχα plan b από την αρχή μπαίνοντας στην τηλεόραση»
Showbiz

Θανάσης Πάτρας: «Εγώ είχα plan b από την αρχή μπαίνοντας στην τηλεόραση»

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για την περίοδο που έμεινε εκτός τηλεόρασης.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε αν ένιωσε αδικημένος, ενώ σχολίασε αν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για κάποια περίοδο έμεινες εκτός τηλεόρασης. Ένιωσες αδικημένος;

Όχι. Όλα τα πράγματα στη ζωή γίνονται για κάποιον λόγο. Για να με ρωτάς αν αισθάνομαι αδικημένος, σημαίνει ότι είναι μια σκέψη που προβάλλεται από εσάς πάνω σε μένα και αυτό είναι καλό για μένα, υπό την έννοια ότι μπορεί να σκέφτεσαι «αυτός ήταν καλός γιατί δεν είναι μέσα στα πράγματα;».

Θεωρώ πως ό,τι έκανα το έκανα πολύ καλά και έχει αξιολογηθεί από τον χώρο γιατί τώρα είμαι εδώ και ελπίζω να πάνε ακόμα καλύτερα τα πράγματα στο μέλλον.

Σε αγχώνει το γεγονός ότι κάνεις μια δουλειά που ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς εκτός; Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, έχεις κάποιο plan b;

Νομίζω ότι μετά από τρία μνημόνια και δυο χρόνια κορονοϊού, όποιος δεν έχει plan b κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Εγώ είχα plan b από την αρχή μπαίνοντας στην τηλεόραση.

Η δουλειά μας κάνει κύκλους. Δεν γίνεται να είσαι στην πρώτη γραμμή πάντα. Θα πρέπει να έχουμε δεύτερο και τρίτο πλάνο. Δεν σταμάτησα ποτέ να κάνω παράλληλα πράγματα στα media, όπως το ραδιόφωνο. Έχω τα αυτιά μου ανοιχτά για πράγματα που μπορεί να μου εξασφαλίσουν ένα μέλλον, να βιοπορίζομαι και εκτός τηλεόρασης.

Από μικρό παιδί ήθελες να κάνεις αυτή τη δουλειά;

Ναι, μικρός έλεγα τον καιρό σαν να ήμουν στην τηλεόραση. Έβαζα έναν χάρτη επάνω στο ψυγείο, έπαιρνα έναν χάρακα μεταλλικό και έλεγα τον καιρό. Και στο σχολείο έβγαζα μια δισέλιδη εφημεριδούλα.

Με την εμπειρία που έχεις αποκομίσει πλέον από τη δημοσιογραφία και την τηλεόραση, αν γύριζες τον χρόνο πίσω, πάλι αυτή τη δουλειά θα έκανες;

Όχι, σε καμία περίπτωση. Θα γινόμουν ευρωβουλευτής. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου. Ζεις στο εξωτερικό, στο κέντρο αποφάσεων, επιστρέφεις στην Ελλάδα και σε περιμένουν καλές θέσεις. Κάνεις γνωριμίες… Αν το δεις ψύχραιμα, δεν είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου;

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα ξανασυνεργαζόσουν; Έχεις δηλώσει στο παρελθόν πως σου είναι αδιάφορος.

Δεν είπα ποτέ ότι μου είναι αδιάφορος. Είπα ότι μου είναι αδιάφορο αν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ. Τον εκτιμώ πολύ ως επαγγελματία αλλά δεν έχω την ίδια γνώμη σε προσωπικό επίπεδο και αυτό αφορά εμένα.

Ξαναμιλήσατε μετά από εκείνη τη δήλωσή σου;

Όχι!

Αυτή την παρεξήγηση την καλύπτει ένα μυστήριο, θα μας πεις τι έχει συμβεί τελικά μεταξύ σας;

Ποτέ! Όσο για το αν θα ξανασυνεργαζόμουν ποτέ, δεν πρέπει να λες «ποτέ». Αλλά από τότε που ρωτήθηκα μέχρι τώρα η άποψή μου παραμένει η ίδια – σε προσωπικό πάντα επίπεδο.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved