Νομικού: Αυτή είναι η αντίδρασή της στον αρραβώνα του αδερφού της Νικήτα με την Πρέλεβιτς
Showbiz

Νομικού: Αυτή είναι η αντίδρασή της στον αρραβώνα του αδερφού της Νικήτα με την Πρέλεβιτς

Η Δούκισσα Νομικού δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην χαρά της και δημόσια σχολίασε την πρόταση γάμου του αδερφού της στην Άννα Πρέλεβιτς.

Η Άννα Πρέλεβιτς διανύει μία από την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Νικήτα Νομικού, αδερφό της Δούκισσας Νομικού.

Η ίδια ανακοίνωσε μέσα από post της στο Instagram ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και φυσικά εκείνη είπε το πολυπόθητο "ναι".

Ανεβάζοντας μία κοινή φωτογραφία με τον άνδρα της ζωής της, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο Νικήτας Νομικός τής έκανε πρόταση γάμου την οποία δέχτηκε με πολλή χαρά καθώς είναι ο άντρας της ζωής της.

Λίγες ώρες αργότερα, η Δούκισσα Νομικού δεν θα μπορούσε να κρύψει την χαρά της για το γεγονός αυτό. Η παρουσιάστρια είναι ευτυχισμένη καθώς βλέπει τον αδερφό της με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, αφού βρήκε επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη δική του οικογένεια.

Η παρουσιάστρια έκανε repost την ανάρτηση της Άννας Πρέλεβιτς στα social media, βάζοντας μια καρδούλα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το πόσο χαίρεται για την ευτυχία του ζευγαριού.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved