Θανάσης Πάτρας: «Θα μπορούσα να κάνω πολύ καλά ένα τηλεπαιχνίδι, μια ταξιδιωτική εκπομπή»
Showbiz

Θανάσης Πάτρας: «Θα μπορούσα να κάνω πολύ καλά ένα τηλεπαιχνίδι, μια ταξιδιωτική εκπομπή»

Ο Θανάσης Πάτρας βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε πώς προέκυψε η συγκεκριμένη πρόταση και ποια άλλη εκπομπή θα επέλεγε να παρουσιάσει.

Φαίνεται πως έχετε δέσει εξαιρετικά.

Αυτό το κλισέ ότι «περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό φαίνεται και στη σκηνή» είναι πραγματικά λίγο για να περιγράψεις τη μεταξύ μας σχέση. Καλά, την Ελεονώρα την ξέρω χρόνια. Αλλά και με όλους είναι σαν να δουλεύουμε τρεις σεζόν μαζί. Είναι μεγάλη ευλογία να δένεις τόσο πολύ με τους συνεργάτες σου.

Πώς προέκυψε η πρόταση για το «Mega Καλημέρα»;

Με το που βγήκα από τη «Φάρμα» βρήκα ένα μήνυμα στο κινητό μου από επιτελείς του Mega για να βρεθούμε και να μιλήσουμε επαγγελματικά. Πραγματικά, βρεθήκαμε μετά από λίγες μέρες. Θεώρησα ότι ήταν η καλύτερη δυνατή συνθήκη. Δεν είχα δεύτερη σκέψη. Είπα το «ναι» με μεγάλη χαρά.

Αν μπορούσες να παρουσιάσεις όποια εκπομπή θέλεις εσύ, τι θα επέλεγες; Τι θεωρείς ότι θα σου ταίριαζε περισσότερο απ’ όλα;

Δεν ξέρω. Δουλεύω τόσα χρόνια και δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Θα μπορούσα να κάνω πολύ καλά ένα τηλεπαιχνίδι, μια ταξιδιωτική εκπομπή. Κάποτε με ρώτησαν ποια εκπομπή ζηλεύω και απάντησα «της Βίκυς Χατζηβασιλείου, γιατί φέρνει κοντά ανθρώπους και τους αλλάζει τις ζωές».

Η απόφασή σου να πάρεις μέρος στη «Φάρμα» θεωρείς πως έκανε καλό στην καριέρα σου;

Εξαιρετικά καλό μου έκανε. Ήταν μια εμπειρία συγκλονιστική, εμπειρία ζωής. Με έκανε να βάλω τα πράγματα σε μια βάση που ήταν πολύ υγιής για μένα. Είχα παραπάνω χρόνο με τον εαυτό μου να σκεφτώ και να δω τα πράγματα διαφορετικά. Στην αρχή δεν ήθελα να το κάνω. Η γυναίκα μου με πίεσε και την ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved