Παλιοσπύρου: Έτσι αλλάζει σιγά σιγά την εικόνα της! Με crop top, φυσικό μακιγιάζ & απίθανο μανικιούρ
Showbiz

Παλιοσπύρου: Έτσι αλλάζει σιγά σιγά την εικόνα της! Με crop top, φυσικό μακιγιάζ & απίθανο μανικιούρ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι το κορίτσι που όλοι λατρέψαμε για τη δύναμη ψυχής της, τη δοτικότητά της, την πίστη της αλλά και την επιμονή της να αρχίσει και πάλι τη ζωή της από το «μηδέν»!

Και το καταφέρνει και εμείς είμαστε στο πλευρό της να στηρίξουμε την κάθε νέα αλλαγή της.

Αυτή τη φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου μας δείχνει τη νέα της εικόνα, έτοιμη να απολαύσει το καλοκαίρι όπως εκείνη θέλει να το κάνει και να το ορίσει! Στις νέες φωτογραφίες που η ίδια ανέβασε, την είδαμε με τέλειο σύνολο, crop top, φυσικό μακιγιάζ και το πιο φανταστικό summer μανικιούρ!

Το πιο ωραίο όμως σε αυτές τις νέες φωτογραφίες της είναι το όμορφο, αισιόδοξο και φωτεινό της χαμόγελο.

Δες την στη gallery

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση χωρίς μάσκα μέσα από την εκπομπή Πρωταγωνιστές.

«Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Απέφευγα να δω και τα χέρια μου. Στην τουαλέτα του νοσοκομείου είχα καθρέφτη και ήταν καλυμμένος για να μην δω τον εαυτό μου. Είχα την επιλογή, αλλά δεν τολμούσα. Ήρθε η ώρα που ήρθε ο γιατρός και μου έβαλε μέικ-απ και μου έδωσε ένα μικρό καθρέφτη. Κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτά, κρατάω την αναπνοή μου και λέω ΟΚ. Είδα τα μάτια μου, το ένα ήταν πολύ άσχημα, τα χείλη μου τραβηγμένα, δεν πίεσα τον εαυτό που πάρα πολύ. Έβλεπα στον ύπνο μου όνειρα για αυτά που ήθελα να ζήσω. Ξυπνούσα και έβλεπα το πρόσωπό μου και έλεγα όχι πάλι αυτός ο εφιάλτης. Είχαν πείσει τον εαυτό μου, πως αυτά που έβλεπα στον ύπνο μου ήταν η πραγματικότητα και αυτό που έβλεπα στον ξύπνιο μου ήταν ένας εφιάλτης» υπογράμμισε στη συγκλονιστική συνέντευξη στους Πρωταγωνιστές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved