Εβελίνα Παπούλια: Η φωτό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και οι αντιδράσεις στο σχόλιο της: «Θα σας το χαλάσω…»
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: Η φωτό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και οι αντιδράσεις στο σχόλιο της: «Θα σας το χαλάσω…»

Μια ξεχωριστή ανάρτηση έκανε η Εβελίνα Παπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί όλοι εμείς που τη θαυμάζουμε και την αγαπάμε να έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε πάντα μακιγιαρισμένη και με τα απαραίτητα φίλτρα στις επαγγελματικές της φωτογραφίες, ωστόσο εκείνη είναι υπέρμαχος του #nofilter.

Έτσι λοιπόν το βράδυ της Τρίτης (21-06) η ηθοποιός πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρου με το σχόλιο της να είναι:

«Χωρίς φίλτρα χωρις make up… ξέρω πως θα σας το χαλάσω… αλλά εμένα μου αρέσω περισσότερο 😃 παρόλο που εσας σας αρέσουν οι φωτό που είμαι πολύ βαμμένη πολύ φτιαγμένη 😃! Όπως και να έχει….

Η αλήθεια αυτή είναι 😃 #nofilter #❤️».

Η φωτογραφία έφερε πληθώρα θετικών αντιδράσεων αφού έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά με τις επώνυμες φίλες της να την αποθεώνουν και όχι άδικα θα συμπληρώσουμε εμείς καθώς όπως κι εσύ θα δεις έχει μια φανταστική επιδερμίδα!

Δες την στη gallery

«Κάνω τα μποτέ μου, επίσης κάνω κάθε ημέρα 1,5 ώρα κολύμβηση. Αγαπώ το μπότοξ, το λατρεύω! Με το μπότοξ φαίνεσαι ξεκούραστος, όλα τα υπόλοιπα όμως όχι. Δεν θα έκανα καμία πλαστική, δεν μου αρέσει καμία αλλαγή πάνω μου, και το μπότοξ το κάνω όσο ώστε να μην αλλοιωθεί το πρόσωπο μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η πλαστική εγώ τη φοβάμαι, αν γίνει καλή σε κάποιον λέω μπράβο που το τόλμησες αρκεί να μην υπάρχει αλλοίωση», έχει πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved