MAD VMA 2022: Αποκλειστικό: Διακόπηκε η διοργάνωση μετά από άγρια συμπλοκή του Light με τον  Snik!
Showbiz

MAD VMA 2022: Αποκλειστικό: Διακόπηκε η διοργάνωση μετά από άγρια συμπλοκή του Light με τον Snik!

MAD VMA 2022: Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do ανάμεσα στους τράπερς Light, και Snik, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. 

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες όμως όλα έγιναν την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν στο stage και έκανε το δικό της act με τους χορευτές.

Κανείς δεν κατάλαβε πώς ξεκίνησε όλο το επεισόδιο όμως σχεδόν αμέσως ξεκίνησε συμπλοκή ακριβώς μπροστά από το σημείο όπου τραγουδούσε η Τάμτα και υπήρξε μεγάλη αναταραχή! Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο:

Αμέσως έτρεξαν στο σημείο οι άντρες της ασφάλειας του χώρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να απομακρύνουν τον Light και λίγο αργότερα τον Τρανό - ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν επίσης παρών στο περιστατικό- οι οποίοι στη συνέχεια αποχώρησαν ένας ένας από τον χώρο.

Στο μεταξύ όμως, διεκόπη η όλη διοργάνωση για να ξεκινήσει τελικά μετά από δέκα λεπτά με τον Θέμη Γεωργαντά να ζητάει συγγνώμη για αυτή τη μικρή διακοπή, χωρίς να αναφερθεί στο όλο περιστατικό. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας την ώρα που συνέβησαν όλα αυτά, η Έλενα Παπαρίζου βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό και κατατρόμαξε σε σημείο που να ψάχνει τρόπο διαφυγής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη μεγάλη συμπλοκή την ώρα που τραγουδούσε η Τάμτα στη σκηνή, υπήρξε και δεύτερο επεισόδιο ανάμεσα σε Snik και Light όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν γρήγορα τα πνεύματα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί καρέ - καρέ τι συνέβη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved