MAD VMA 2022: Σκηνές ντροπής! Η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου τρέχει να σωθεί και τρώει... ξύλο!
Showbiz

MAD VMA 2022: Σκηνές ντροπής! Η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου τρέχει να σωθεί και τρώει... ξύλο!

MAD VMA 2022: Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει όλα αυτά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της λαμπερής -θα έπρεπε- βραδιάς απονομής των Mad Video Music Awards

Σκηνές χάους και ντροπής από τη μία στιγμή στην άλλη στη μουσική βραδιά που αμαυρώθηκε από τις συμπλοκές μεταξύ δύο τράπερ, του Snik και του Light οι οποίοι εκ των υστέρων έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη, έχοντας όμως ήδη κάνει τη... ζημιά, έχοντας πλήξει μία πραγματικά γιορτινή μέρα για τη μουσική στη χώρα μας.

Οι εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν την ώρα που η Τάμτα έκανε, στο πρώτο κιόλας μισάωρο έναρξης της βραδιάς, δεν είχαν προηγούμενο.

Ξαφνικά κάτω από τη σκηνή, στο σημείο όπου βρίσκονταν οι θέσεις των VIPs, τις οποίες είχαν καταλάβει γνωστοί τραγουδιστές και καλλιτέχνες γενικότερα, άρχισε να εκτυλίσσεται σκέτος... πόλεμος όταν οι δύο τράπερς πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν να ανταλλάσσουν... μπουνιές.

Δεν ήθελε και πολύ για να ανάψουν τα αίματα και να ξεφύγει η κατάσταση πέρα από κάθε λογική, με τους άντρες της Ασφάλειας του χώρου να τρέχουν να χωρίσουν τους άμεσα εμπλεκόμενους και φυσικά να προστατέψουν τους υπόλοιπους γύρω.

Θύμα και στην πρώτη συμπλοκή και στη δεύτερη ήταν η Έλενα Παπαρίζου που όπως θα δείτε στις σκηνές ντροπής που καταγράφηκαν από κινητά τηλέφωνων διάφορων παρευρισκόμενων στον χώρο για κακή της τύχη βρισκόταν πολύ κοντά στα επεισόδια και τις δύο φορές. Μάλιστα η Έλενα χρειάστηκε να πατήσει πάνω στα πίσω καθίσματα στην προσπάθειά της να σωθεί όμως δυστυχώς τη χτύπησαν όσο εκείνοι έπαιζαν... μπουνιές και έπεφταν καρέκλες.

Στην πρώτη συμπλοκή η Έλενα Παπαρίζου, θέλοντας να συμβάλλει και εκείνη στην εκτόνωση της κατάστασης αποφάσισε να παραμείνει στη θέση της και να συνεχιστεί η βραδιά παραλαμβάνοντας το βραβείο της, όμως όταν μισή ώρα αργότερα επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, όπως αποκλειστικά σας μετέφερε και με εικόνα το gossip-tv, φυγαδεύτηκε από τη σκηνή της εκδήλωσης και δεν επέστρεψε ποτέ.

Έτσι, ούτε το act της με τον Γιώργο Αλκαίο είδαμε, ούτε την ίδια φυσικά να παραλαμβάνει το βραβείο της on stage. Άλλωστε, είχε ταραχτεί πολύ από όσα είχαν συμβεί μπροστά στα μάτια της.

Δείτε τις σκηνές ντροπής με βίντεο που συλλέξαμε από εκείνες τις στιγμές χάους που επικράτησαν στα MAD VMA 2022 και μόνο τον πολιτισμό και την τέχνη της μουσικής δεν ανάγουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved