Mad VMA 2022: Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για το ατύχημα της Ρούλας Κορομηλά
Showbiz

Mad VMA 2022: Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για το ατύχημα της Ρούλας Κορομηλά

Mad VMA 2022: Η Ρούλα Κορομηλά χτύπησε στη λαμπερή μουσική βραδιά και μία φωτογραφία της κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Ποια όμως είναι η αλήθεια;

Η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι ότι η παρουσιάστρια τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του καβγά ανάμεσα στους δύο τράπερς, Snik και Light, οι οποίοι χωρίς να σεβαστούν τον χώρο στον οποίο βρίσκονταν, ούτε και όσους ήταν παρόντες στο κλειστό του Tae Kwon Do για τα MAD VMA, πιάστηκαν στα χέρια. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr

Μπορεί θερμόαιμοι, ανεξέλεκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανένα σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, τα Mad Video Music Awards, οι τράπερς Light και Snik, που έχουν γνωστή κόντρα, να αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο, όμως η Ρούλα Κορομηλά δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του απίστευτου επεισοδίου.

Η Ρούλα Κορομηλά, η οποία έδωσε τιμητικό βραβείο στην Καίτη Γαρμπή, είχε παρευρεθεί στην εκδήλωση με τον αδερφό της, τον Θανάση και στο τέλος της βραδιάς ανέβαινε κάποια σκαλοπάτια, παραπάτησε και… έπεσε.

Από τους πρώτους που έμαθε ότι χτύπησε στα πόδια της ήταν η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, η οποία καταστεναχωρήθηκε και έσπευσε αμέσως κοντά της να τη βοηθήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved