Μαρία Καρλάκη: «Μου επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι. Ήταν σοκαριστικό»
Showbiz

Μαρία Καρλάκη: «Μου επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι. Ήταν σοκαριστικό»

Το τραγούδι είναι όλη της η ζωή και η Μαρία Καρλάκη έχει καταφέρει πολλά με την αφοσίωση και το ταλέντο της.

H γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της ανέφερε πόσο δύσκολη είναι για μια γυναίκα η νύχτα και ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει θαυμαστής της για να την γνωρίσει.

-Πόσο δύσκολη είναι για μια γυναίκα η νύχτα;

Η νύχτα με έχει σκληρύνει πάρα πολύ. Μερικές φορές δεν νιώθω καθόλου τη θηλυκή μου πλευρά, ειδικά όταν μιλάω για δουλειά. Ταυτόχρονα όμως νομίζω ότι αυτό με έχει επηρεάσει και στις προσωπικές μου σχέσεις. Εννοώ τις σχέσεις με τους συντρόφους μου. Είναι δύσκολο με όλα αυτά που έχω δει, να εμπιστευτώ κάποιον.

-Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει κάποιος θαυμαστής σου για να σε πλησιάσει;

Δυστυχώς είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία, στα 18 μου χρόνια, όπου κάποιος που ήταν ερωτευμένος μαζί μου ερχόταν κάθε βράδυ στο καμαρίνι, μου έφερνε λουλούδια, βγαίναμε φωτογραφία κι έφευγε.

Μια μέρα λοιπόν, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, μου επιτέθηκε κρατώντας ένα μαχαίρι. Στο λέω και ανατριχιάζω. Μου έλεγε ότι θέλει να γίνω δικιά του, ότι θα με κλέψει από το μαγαζί και θα με πάρει μαζί του.

Μου κόλλησε λοιπόν ένα μαχαίρι στον λαιμό, λέγοντάς μου αυτά τα πράγματα. Ήταν σοκαριστικό. Πάγωσα και προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη για να μην τον τρομοκρατήσω και κάνει τίποτα τρελό.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα κατέβαινε στα καμαρίνια το πρώτο όνομα του μαγαζιού, τον έπιασε από πίσω και τον απομάκρυνε. Δεν τον ξανά είδα ποτέ ευτυχώς, αλλά πάντα θυμάμαι αυτή τη στιγμή και συγκλονίζομαι. Τέτοια πράγματα σε στιγματίζουν για μια ζωή.

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα σου;

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έχασα τη μητέρα μου και έπρεπε να τραγουδήσω. Θυμάμαι τελείωσα ένα Σάββατο από το μαγαζί που εργαζόμουν και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η μητέρα δεν είναι πια στη ζωή.

Την Κυριακή πήρα στο μαγαζί και τους είπα ότι δεν μπορώ να πάω, αλλά την Πέμπτη πήγα κανονικά για δουλειά. Την έχασα όταν ήταν 30 ετών. Πώς να το σηκώσει αυτό ένα παιδί στα 18 του;

-Πώς σε επηρέασε το φευγιό της μαμάς σου σε τόσο τρυφερή ηλικία στη μετέπειτα ζωή σου;

Για να σου πω την αλήθεια, ακόμα και τώρα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό, αλλά δεν ξεπερνιέται ποτέ. Ακόμα κάθομαι και της μιλάω. Είναι πολύ άσχημο όταν υπάρχουν πράγματα τα οποία θέλεις να πεις στη μητέρα σου και δεν μπορείς. Δεν έχεις μια αγκαλιά της…

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved