Καρλάκη: Θα μου πάρει χρόνο να το ξεπεράσω αλλά δε θα επιτρέψω σε κανέναν να μου κάνει κάτι ανάλογο
Showbiz

Καρλάκη: Θα μου πάρει χρόνο να το ξεπεράσω αλλά δε θα επιτρέψω σε κανέναν να μου κάνει κάτι ανάλογο

Δεν της χαρίστηκε τίποτα, αλλά με επιμονή και καθημερινή προσπάθεια, η Μαρία Καρλάκη έχει κερδίσει επάξια μια θέση στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν και αν όλο αυτό της έχει αφήσει το αίσθημα του φόβου μέσα της…

-Έχεις υπάρξει σε κακοποιητική σχέση…

Ευτυχώς, πλέον ο κόσμος ακούει, γιατί όταν μίλησα πρώτη φορά για την κακοποίηση που βίωσα, δεν ήταν έτοιμος να το δεχτεί. Μπορεί οι γυναίκες να μην έχουν την ίδια μυϊκή δύναμη με έναν άντρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε υπό.

Όταν μπήκα σε αυτή τη σχέση, εκείνος έδειχνε ότι νοιαζόταν πάρα πολύ και ήταν προστατευτικός. Η κακοποιητική συμπεριφορά ξεκινάει με λεκτική βία, με ένα έντονο πιάσιμο του χεριού, με σημάδια που μια γυναίκα θα πρέπει να τα εντοπίσει.

Ωστόσο αν δεν το έχεις ξαναζήσει, δεν είναι εύκολο να αναγνωρίσεις τα σημάδια. Επίσης σε κάνει υποχείριό του, ότι χωρίς αυτόν είσαι ένα τίποτα. Εγώ ένιωθα ότι είμαι χοντρή, άσχημη κι ότι πρέπει συνέχεια να είμαι υπό για να παίρνει δύναμη εκείνος από εμένα.

Δεν έφυγα στην πρώτη φορά, δεν ξέρω να σου πω γιατί. Δεν είχα βρει τη δύναμη. Όταν το κατάφερα με στήριξε πολύ μια συνάδελφος. Με πήρε μαζί της στο σπίτι της για δύο βδομάδες μέχρι να συνέλθω και να απαγκιστρωθώ.

Τον έχω συγχωρήσει μέσα μου πια, γιατί έχω κατανοήσει για ποιο λόγο τα έκανε όλα αυτά, αλλά να είμαστε μακριά κι αγαπημένοι. Συνειδητοποίησα δηλαδή ότι δεν έφταιγα εγώ σε κάτι κι ότι όλη αυτή η συμπεριφορά αφορούσε μόνον εκείνον.

Ήταν δικό του το θέμα. Στο μόνο που έφταιγα, είναι ότι δεν είχα βρει τη δύναμη να φύγω νωρίτερα. Πολλές φορές κλειδωνόμουν στο μπάνιο και μιλούσα με τον σύλλογο κακοποιημένων γυναικών για να το αντέξω όλο αυτό. Είχα φτάσει στο νοσοκομείο με αιμορραγία από το ξύλο. Πολύ δύσκολες καταστάσεις.

-Όλο αυτό σου έχει αφήσει το αίσθημα του φόβου μέσα σου…

Να σκεφτείς ότι αν πάει ένας άνθρωπος να σηκώσει το χέρι του για να κάνουμε κόλλα πέντε, εγώ τρομάζω. Είναι σαν ένα φοβισμένο, εγκαταλειμμένο σκυλάκι, που θέλει φροντίδα από την αρχή.

Σαν ένα φοβισμένο παιδί, θα μου πάρει χρόνο να το ξεπεράσω, αλλά είμαι χαρούμενη, γιατί ξέρω ότι δε θα επιτρέψω σε κανέναν να μου ξανά κάνει κάτι ανάλογο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved