Ντορέττα Παπαδημητρίου: Παραμένει... ΤΟ κορμί! Οι φωτό με μαγιό που το αποδεικνύουν!
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Παραμένει... ΤΟ κορμί! Οι φωτό με μαγιό που το αποδεικνύουν!

Με τέτοια γυμναστική και τόση προσπάθεια, είναι αδύνατον η Ντορέττα Παπαδημητρίου να μην ανήκει στις celebrities με τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ!

Προερχόμενη από τον χώρο του πρωταθλητισμού και έχοντας κάνει τρόπο ζωής από πολύ νεαρή ηλικία τη γυμναστική, η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι πρότυπο ομορφιάς, καλής υγείας και καλής φυσικής κατάστασης.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ακόμα και τις περιόδους που οι άλλοι... σταματούν, εκείνη συνεχίζει να γυμνάζεται σε καθημερινό επίπεδο, φροντίζοντας να είναι πάντα σε φόρμα.

Έτσι, οι πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό το φετινό καλοκαίρι, δεν θα μπορούσαν παρά να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των χρηστών των social media που με τα σχόλιά τους την αποθέωσαν για τις φωτογραφίες που ανέβασε με μαγιό, είτε ολόσωμο είτε μπικίνι.

Παρ' όλο που είναι μαμά δύο εφήβων αγοριών και μάλιστα πολύ ενεργή και πάντα δίπλα τους, βρίσκει πάντα χρόνο για να τον αφιερώνει στον εαυτό της κυρίως για να νιώθει εκείνη καλά και υγιής.

Σημαντικό για κάθε σύγχρονη γυναίκα που πρέπει να μοιράζει τον χρόνο της σε πολλούς απαιτητικούς ρόλους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αρκεί μόνο να δείτε τις νέες φωτογραφίες της με μαγιό για να διαπιστώσετε και εσείς ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραμένει... ΤΟ κορμί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved