Μιχάλης Μανιάτης: Πού είναι και τι κάνει σήμερα στα 70 του χρόνια; (photos)
Showbiz

Μιχάλης Μανιάτης: Πού είναι και τι κάνει σήμερα στα 70 του χρόνια; (photos)

Ο Μιχάλης Μανιάτης έκανε μία σπουδαία καριέρα στο χώρο της υποκριτικής με πολύ σημαντικές συνεργασίες! 

Ο ηθοποιός δεν έπαιξε απλά σε μερι­κές από τις πιο θρυλικές και εμπορι­κές ταινίες της δεκαετίας του '80 όπως "Άγγελος", "Ρεμπέτικο», «Λούφα και παραλλαγή», αλλά παράλληλα είναι ένας άνθρωπος που τόλμησε και έκανε πολ­λά στη ζωή του.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα εκτός από την τέχνη του και μάλιστα για κάποια χρόνια είχε φύγει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για την Κίνα όπου και δοκίμασε να αναδείξει -με μεγάλη επιτυχία μάλιστα- το ταλέντο του στη μαγειρική.

Εκτός από το γεγονός ότι κατάφερε να μάθει μυστικά της κινέζικης κουζίνας, κατάφερε να αναδείξει σε μία ολοκαίνουργια αγορά όπως είναι αυτή της Κίνας, αγαπημένα ελληνικά προϊόντα όπως η φέτα και το ελαιόλαδο.

Ο καιρός πέρασε και ο Μιχάλης Μανιάτης επέστρεψε στην Ελλάδα και αποφάσισε να κάνει αυτό που πάντα ήθελε. Μάλιστα σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον Φεβρουάριο του 2020 στην εκπομπή Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων:

"Εδώ και χρόνια με τα μέλη της οικογέ­νειάς μου είχαμε την επιθυμία να πά­ρουμε ένα μεγάλο κομμάτι γης και να ζούμε όλοι μαζί και καθένας να έχει το σπίτι του μέσα σε αυτό. Βρήκαμε λοι­πόν το ιδανικό μέρος εδώ στην Κυπα­ρισσία, που συνδύαζε όλα τα κριτήρια που είχαμε θέσει: βουνό και θάλασσα, Πελοπόννησο (να είναι δηλαδή κοντά στην Αθήνα) και να έχει αρχαιότητες. Και όταν βρήκαμε αυτόν τον ελαιώνα λίγο έξω από την Κυπαρισσία, κοντά στο χωριό Βρύσες, το αγοράσαμε".

Ο Μιχάλης Μανιάτης πλέον απολαμβάνει τη ζωή του στην Ελλάδα και μάλιστα πριν από μερικές μέρες γιόρτασε και τα 70ά του γενέθλια, μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, προ ημερών βρέθηκε και στο νοσοκομείο Σωτηρία για ένα τσεκ απ ρουτίνας και με χιούμορ αλλά και χαρά ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως είναι απολύτως καλά και πως ανανέωσε το ραντεβού του με το ιατρικό προσωπικό σε ένα χρόνο από τώρα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Μιχάλη Μανιάτη όπως είναι σήμερα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved