Mad VMA 2022 - Καίτη Γαρμπή: «Θρίλερ ζήσαμε... Γιατί καλούνται σ' αυτή τη γιορτή της μουσικής;»
Showbiz

Mad VMA 2022 - Καίτη Γαρμπή: «Θρίλερ ζήσαμε... Γιατί καλούνται σ' αυτή τη γιορτή της μουσικής;»

 

Mad VMA 2022: Η Καίτη Γαρμπή με μία ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε στον άγριο τσακωμό των τράπερ Light και Snik και έγραψε χαρακτηριστικά: «Θρίλερ ζήσαμε»!

Θερμόαιμοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανένα σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, οι Light και Snik, που έχουν γνωστή κόντρα, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο.

Στην ανάρτηση που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Καίτη Γαρμπή έγραψε σχετικά με το σκηνικό στα Mad VMA 2022:

«Θρίλερ ζήσαμε χθες βράδυ. Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεό τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία , σεξισμό, οπλοκατοχή.

Γιατί βραβεύονται, γιατί καλούνται καν σε αυτή τη γιορτή της μουσικής; Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους».

Δείτε το μήνυμά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved