MAD VMA 2022: Backstage: Γιατί σταυροκοπιόταν ο Κρητικός όταν είδε τη Στικούδη;
Showbiz

MAD VMA 2022: Backstage: Γιατί σταυροκοπιόταν ο Κρητικός όταν είδε τη Στικούδη;

MAD VMA 2022: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν από την χθεσινή βραδιά.

Τα φετινά βραβεία MAD VMA πέρα από το δυσάρεστο γεγονός που αμαύρωσε την βραδιά, είχε και τις ευχάριστες στιγμές του. Υπέροχες συνεργασίες, μοναδικές εμφανίσεις, απονομές βραβείων αλλά και απολαυστικά backstage.

Το gossip-tv.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει μερικά από τα πιο ξεκαρδιστικά και απολαυστικά backstage της διοργάνωσης με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Στικούδη, τον Γιάννη Κρητικό αλλά και αρκετούς ακόμα καλλιτέχνες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Στικούδη ετοιμαζόταν να ανέβει στο stage για να πραγματοποιήσει την υπέροχη εμφάνισή της. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η τραγουδίστρια φοράει ένα χρυσό σέξι outfit, το οποίο μαγνήτισε τα βλέμματα, αφού οι αναλογίες της ανεβάζουν την… θερμοκρασία.

Μόλις την είδε ο Γιάννης Κρητικός άρχισε να σταυροκοπιέται, καθώς «μαγεύτηκε» από την Κατερίνα Στικούδη και θέαμα που αντίκρισε.

Όταν τον ρωτήσαμε γιατί κάνει τον σταυρό του απάντησε: «Μόλις πέρασε και σταυροκοπιέμαι τι να κάνω. Εδώ λιβανίζω, Παναγία μου», δήλωσε με απίστευτο χιούμορ.

Επίσης η κάμερα του gossip-tv.gr απαθανάτισε και τις εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού, της Ελένης Φουρέιρα αλλά και της Άσπας λίγο πριν βγουν στη σκηνή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved