Απογοητευμένος ο Σάκης Ρουβάς με το περιστατικό στα MAD VMA: «Πόνεσε η καρδιά μου για την Έλενα»
Showbiz

Απογοητευμένος ο Σάκης Ρουβάς με το περιστατικό στα MAD VMA: «Πόνεσε η καρδιά μου για την Έλενα»

Ο Σάκης Ρουβάς, με μια δημοσίευσή του, καταδίκασε όλα όσα συνέβησαν εχθές το βράδυ (22-6) στη σκηνή των Mad Video Music Awards μεταξύ των τράπερ Light και Snik

Η χθεσινοβραδινή ατμόσφαιρα στα Mad Video Music Awards 2022 φάνηκε να... μύριζε "μπαρούτι", μιας και τα πνεύματα ποτέ δεν ηρέμησαν, με τους δυο τράπερ να μην μπορούν να μείνουν ήρεμοι και συνεχώς να προκαλούνται προστριβές μεταξύ τους.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας παλιός γνώριμος της διοργάνωσης, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κερδίσει κάποιο βραβείο, ενώ παράλληλα οι εμφανίσεις του στο συγκεκριμένο stage είναι πραγματικά πάρα πολλές. Ο δημοφιλής και αγαπημένος τραγουδιστής, με μια του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση και την άποψή του για όλα όσα συνέβησαν μεταξύ Light και Snik, ενώ παράλληλα τόνισε ότι καμία μορφή βίας δεν χωράει και δεν είναι αποδεκτή στη μουσική.

Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε και για όλο αυτό που υπέστη η Έλενα Παπαρίζου, την οποία και εκτιμά πάρα πολύ, ενώ είπε πως δεν είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο στάδιο και σε μια τέτοια διοργάνωση, όπου κυκλοφορούν μικρά παιδιά, να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. O Σάκης Ρουβάς έγραψε χαρακτηριστικά: «Χθες το βράδυ πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας όλα αυτά που συνέβησαν στα βραβεία του MAD… Πόνεσε η καρδιά μου γι’ αυτό που υπέστη η αγαπημένη μου Έλενα. Πόνεσε η καρδιά μου για τους χιλιάδες θεατές, μικρούς και μεγάλους, που βρισκόταν στο κοινό και που πήγαν εκεί ψάχνοντας λίγη χαρά και έκφραση μέσα από τη μουσική.

Πόνεσε η καρδιά μου για τα ίδια τα βραβεία και τον θεσμό που τόσο πολύ αγαπώ, έχοντας βρεθεί εκεί αμέτρητα βράδια επικοινωνώντας με τον κόσμο τη μουσική μου. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, γεφυρώνει τους λαούς και τους πολιτισμούς. Έχει τη δύναμη να συγκινεί τα πλήθη και να τα φέρνει κοντά. Η βία, όπως και η κουλτούρα της βίας, δεν έχει θέση σε μια γιορτή μουσικής αλλά ούτε και στην κοινωνία»

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβάς:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved