Ο Νίκος Κοκκλώνης στο gossip-tv: «Έμεινα με μηδέν ευρώ και είπα θα αυτοκτονήσω»
Showbiz

Ο Νίκος Κοκκλώνης στο gossip-tv: «Έμεινα με μηδέν ευρώ και είπα θα αυτοκτονήσω»

Πεισματάρης, εξαιρετικά ευφυής και αυθεντικός ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στο Podcast Showbiz o’clock και δε φοβήθηκε να δείξει ποιος είναι.

Ένα μεγάλο παιδί, με τα υπέρ και τα κατά που έχει η ιδιοσυγκρασία ενός παιδιού. Η πορεία προς την κορυφή που ξεκίνησε από την σχολή εμποροπλοιάρχων της Ύδρας, το τηλεφώνημα στον πατέρα του με κλάματα, οι οικονομικές σπουδές, ένας έρωτας που τον πήγε στο Βερολίνο και μια ιδέα που άλλαξε τα πάντα.

Η άνοδος στην απόλυτη κορυφή και η θορυβώδης πτώση, τα συναισθήματά του, αυτοί που εξαφανίστηκαν, οι πληγές και η απόφαση να παλέψει για τα θέλω του.

Ο άνθρωπος που μπορεί με την ίδια ευκολία να πίνει τσάι με τη Βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά και να συναντάει εκτελεστές και να τον συμπαθούν εξίσου και οι μεν και οι δε. Ο Νίκος που μεγάλωσε στον Πειραιά γείτονας με τον Γιάννη Φλωρινιώτη και που δεν το βάζει κάτω ποτέ.

Οι σκληρές στιγμές της ζωής του, οι παραδοχές των λαθών, τα νέα σχέδια, η δημιουργία της Barking Well Media και τα όνειρα για το μέλλον.

Ποιο reality ήταν να παρουσιάσει με την Βίκυ Σταυροπούλου και το έχασαν μέσα από τα χέρια τους; Τι σκέφτεται για το μέλλον του J2US; Θα κάνει αλλαγές την επόμενη τηλεοπτική σεζόν; Τι ετοιμάζει πια και στο κομμάτι της μυθοπλασίας;

Και τέλος γιατί δηλώνει πως δεν έχει μέτρο…

Ζεις την απόλυτη άνοδο και την απόλυτη πτώση…

Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις (για την εταιρεία του) κλείνουν την πίστωση, χωρίς να υπάρχει λόγος, δεν είχαμε καθυστερήσει ποτέ ούτε ένα δευτερόλεπτο, θεωρώ ότι είναι μεγάλο το ρίσκο από την μεγάλη ανάπτυξη που έχουμε και μέχρι να το τσεκάρουμε, κλείνουν την πίστωση. Αυτό σε μία εταιρεία, η οποία έχει εκατό πενήντα εκατομμύρια το μήνα είναι τεράστιο, οπότε αρχίζουμε να τρώμε τα ήδη έτοιμα κεφάλα και σε περίπου ενάμιση μήνα είμαι στο σπίτι με μηδέν και λέω εντάξει θα αυτοκτονήσω τελείωσε, θα πέσω όπως είμαι από το γραφείο στο Central Park, εγώ στην Ελλάδα δεν πρόκειται να γυρίσω αποτυχημένος.

Ακούστε όλο το Podcast του Νίκου Κοκλώνη εδώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved