Showbiz

Πέννυ Μπαλτατζή: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της- Είναι μια κούκλα!

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, η Πέννυ Μπαλτατζή έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο από την πρώτη κιόλας στιγμή, της έχει "κλέψει" την καρδιά. 

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, δημοσιεύοντας αρχικά μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, δηλώνοντας πιο ευτυχισμένη από ποτέ που κρατά στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της.

Μετά από τις πρώτες αναρτήσεις της, το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουνίου, η Πέννυ Μπαλτατζή ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι επέστρεψαν στο σπίτι τους με την μικρούλα. Μάλιστα, η ίδια μας έδειξε και για πρώτη φορά το προσωπάκι της μικρής πριγκίπισσάς της, όπου είναι μια κουκλίτσα.

Μάλιστα, η Πέννυ Μπαλτατζή έγραψε στην δημοσίευσή της: "Λίγες ώρες πριν το θερινό ηλιοστάσιο ,λίγες ώρες πριν την ημέρα της μουσικής αυτό το νεραιδάκι μας καλοδέχτηκε για γονείς του πάνω στη γη❤️ Αποφασισμένη κι αυτή στις 35 εβδομάδες και 3 ημέρες να γεννηθεί ακριβώς όπως και ο αδελφός της😌 Κι ενώ αυτή η εγκυμοσύνη με είχε βρει ιδιαίτερα ευάλωτη συναισθηματικά και ψυχικά ,αυτό το κορίτσι ήρθε και μου έδωσε δύναμη να ανέβω το πιο ψηλό βουνό ❤️💪
Δε χρειάστηκε καν να προσπαθήσω για να την πάρω στην αγκαλιά μου,ήταν όλα υπεροχα και το τοκετός εύκολος αν και ειχα από πολύ νωρίς συσπάσεις❤️
Αρχίζει ένα καινούριο ταξίδι που με συναρπάζει ήδη,γιατί είναι μαχήμια αυτά τα οριακά προωράκια και ξέρουν πολύ καλα τι θέλουν ,είναι αυτόνομα και επαναστατικά πλάσματα και γώ γουστάρω πολύ💪😌"

Δείτε την ανάρτησή της:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved