Δέσποινα Μοιραράκη: Δύσκολες ώρες – Πέθανε ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης
Showbiz

Δέσποινα Μοιραράκη: Δύσκολες ώρες – Πέθανε ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης

Βαρύ πένθος για την Δέσποινα Μοιραράκη

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, ο ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης όπως μετέδωσε η εκπομπή Happy Day.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής 24/6 μέσα από την εκπομπή Happy Day και τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε τα ξημερώματα στις 4:20 στο Ιατρικό Κέντρο όπου και νοσηλευόταν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αρχικά ανέφερε ότι αλλάζει η ροή της εκπομπής της για μία τραγική είδηση: «Μία τραγική είδηση… έφυγε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη. Με πήραν πριν από δύο με τρεις εβδομάδες τηλέφωνο και μου είπε και μία ιστορία με τον πεθερό μου…»

«Ένας νέος άνθρωπος που πάλεψε τους τελευταίους μήνες με περίσσια αξιοπρέπεια όπως σε όλη του τη ζωή, με τον καρκίνο, με τη Δέσποινα δίπλα του» είπε ο Δήμος Βερύκιος. «Το τραγικό είναι ότι και οι δύο γονείς του Γιάννη ζουν. Πήγαν χθες στο νοσοκομείο για τελευταία φορά, είχε πέσει σε κώμα. Ήταν ένας πολύ καλός αξιωματικός, ένας νέος και καλός άνθρπος» συνέχισε ο δημοσιογράφος. Και πρόσθεσε: «Η Δέσποινα του έδωσε όσα του έλειπαν».

Δείτε φωτογραφίες του Γιάννη Κοντούλη με την Δέσποινα Μοιραράκη αλλά και το βίντεο από την εκπομπή, Happy Day

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved