Δέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμά της πριν 20 μέρες για την επέτειο γάμου της με τον Γιάννη Κοντούλη
Showbiz

Δέσποινα Μοιραράκη: Το μήνυμά της πριν 20 μέρες για την επέτειο γάμου της με τον Γιάννη Κοντούλη

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Ο ναύαρχος έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο και νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6).

Ο Γιάννης Κοντούλης μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία το τελευταίο διάστημα, ενώ εχθές βρισκόταν σε κώμα.

Το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο με την επιχειρηματία να μιλά με λόγια αγάπης για τον σύζυγό της.

Η ίδια σε συνέντευξή της έχει αποκαλύψει ότι γνωρίστηκαν στην Κρήτη το 2008, όταν ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι».

Τον Ιούνιο του 2021 γιόρτασαν τα 10 χρόνια του γάμου τους, στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου. Το παρών στην επέτειο έδωσαν τα παιδιά της Δέσποινας Μοιραράκη, οι κουμπάροι τους, ο αδελφικός τους φίλος Γιώργος Ντάβλας και ο δήμαρχος της Μυκόνου.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της.

Έτσι, σχεδόν πριν είκοσι μέρες με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, στις 1 Ιουνίου πόσταρε φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Γιάννη Κοντούλη που έγινε πριν από 11 χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.

«1/6/2011 - 1/6/2022. Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ΖΩΗΣ, Happy anniversary!!», είχε γράψει η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Γιάννη Κοντούλη και το μήνυμά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved