Παπαρίζου: Μεσογειακή σιλουέτα και σορτς… το τέλειο ταίριασμα πάνω της!
Showbiz

Παπαρίζου: Μεσογειακή σιλουέτα και σορτς… το τέλειο ταίριασμα πάνω της!

Αδιαμφισβήτητα η Έλενα Παπαρίζου διαθέτει μια από τις πιο εντυπωσιακές σιλουέτες.

Μεσογειακή και με αναλογίες που κάθε θηλυκό θα επιθυμούσε!

Τα τελευταία χρόνια οι αυξομειώσεις στο βάρος της Έλενας Παπαρίζου έχουν αντικείμενο σχολιασμού και αρκετοί ήταν εκείνοι που έχουν σχολιάσει αρνητικά το γεγονός ότι έχει βάλει κάποια κιλά.

Πολλές φορές μάλιστα κάποια δημοσιεύματα την ήθελαν να διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης, όμως η ίδια το διέψευδε. Όλα αυτά όμως δεν την πτόησαν ποτέ και συνέχισε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της χωρίς να την επηρεάζει το παραπάνω βάρος, το αντίθετο μάλιστα το απολαμβάνει και μπορούμε να πούμε ότι της πηγαίνει.

Η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή, «The 2Night Show» είχε μιλήσει για το body shaming που έχει υποστεί κατά καιρούς. «Δεν πειράζει. Να σου πω την αλήθεια; Να σου πω ακριβώς πώς νιώθω; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που εχθές πήγα και έφαγα ένα burger. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα».

Απολαμβάνει τη ζωή της κι εμείς απολαύσαμε όσο τίποτα την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, οπού η τραγουδίστρια επέλεξε ένα απίθανο σορτσάκι που ταιριάζει σε κάθε μεσογειακό σωματότυπο.

Η τραγουδίστρια δημιούργησε ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο, συνδυάζοντας ένα ψηλόμεσο σορτς με μοτίβα, μονόχρωμο πουκάμισο και υπέροχα πέδιλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved