Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε το μπαρ στην Αλόννησο – Τα χρέη δεν του αφήνουν άλλη επιλογή
Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άνοιξε το μπαρ στην Αλόννησο – Τα χρέη δεν του αφήνουν άλλη επιλογή

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στην Αλόννησο και άνοιξε ξανά το μαγαζί που έχει λόγω χρεών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Super Κατερίνα. 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρά τις αρχικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι το μπαρ θα παραμείνει κλειστό μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί και τις δικαστικές διαμάχες που βρίσκονται σε εξέλιξη, στις οποίες ο παρουσιαστής είναι κατηγορούμενος για revenge porn, τελικά εκείνος το άνοιξε.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δεν είχε άλλη επιλογή σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Τα χρέη του τρέχουν και πιέζουν για έσοδα. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα φροντίζει να περνά απαρατήρητος στο νησί. Στο πλευρό του, βρίσκεται η γυναίκα του, που τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος Στάθης Παναγιωτόπουλος, είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, ωστόσο, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Super Κατερίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved