Γιάννης Κοντούλης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη
Showbiz

Γιάννης Κοντούλης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη

Ο σύζυγος της  Δέσποινας Μοιραράκη, ο ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 24ης Ιουνίου ηττημένος από τον καρκίνο. 

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής 24/6 μέσα από την εκπομπή Happy Day και τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε τα ξημερώματα στις 4:20 στο Ιατρικό Κέντρο όπου και νοσηλευόταν.

«Ένας νέος άνθρωπος που πάλεψε τους τελευταίους μήνες με περίσσια αξιοπρέπεια όπως σε όλη του τη ζωή, με τον καρκίνο, με τη Δέσποινα δίπλα του» είπε ο Δήμος Βερύκιος. «Το τραγικό είναι ότι και οι δύο γονείς του Γιάννη ζουν. Πήγαν χθες στο νοσοκομείο για τελευταία φορά, είχε πέσει σε κώμα. Ήταν ένας πολύ καλός αξιωματικός, ένας νέος και καλός άνθρωπος» συνέχισε ο δημοσιογράφος. Και πρόσθεσε: «Η Δέσποινα του έδωσε όσα του έλειπαν».

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά.

Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό» ήταν τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή που τα μετέφερε στον αέρα της εκπομπής, Happy Day.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, love it, την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα γίνει η εξόδιος ακολουθία που θα ψαλεί στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η κηδεία θα γίνει με στρατιωτικό άγημα και θα ταφεί στο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved