Ο Αλκαίος στο gossip-tv: Τα παράπονα των γειτόνων και η δύσκολη προσαρμογή στην Αθήνα
Showbiz

Ο Αλκαίος στο gossip-tv: Τα παράπονα των γειτόνων και η δύσκολη προσαρμογή στην Αθήνα

Η επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου μετά από 11 χρόνια απουσίας συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο.

Ο πιτσιρικάς μέσα του που έπρεπε να ξαναβρεί, η βαλίτσα που έκλεισε στα 17 του και κουβαλούσε μαζί του όλα αυτά τα χρόνια με την υπόσχεση να την ανοίξει στα 50 του, οι νέες σπουδές και το συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία παραγωγής.

Η πρώτη του δουλειά στο ψαράδικο του θείου του και τα παράπονα των γειτόνων, η συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η σειρά που ήθελε να τον έχει μαζί της ως πρωταγωνιστή και της αρνήθηκε και η κουβέντα της που ποτέ δεν ξέχασε.

Οι πόρτες που χτύπησε στο ξεκίνημά του και ο επιχειρηματίας που μπέρδεψε για φύλακα νυχτερινού κέντρου και ήταν αυτός που του έδωσε την ευκαιρία να βγει στην πίστα.

Πώς γνωρίστηκε τελικά με τον Χρήστο Δάντη και τι τους ένωσε; Η ζωή του στη Μήλο και η δύσκολη προσαρμογή στην Αθήνα τόσα χρόνια μετά.

Ο Γιώργος Αλκαίος στο podcast του Gossip-tv.gr Showbiz o’clock μιλάει για όλα και αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές της ζωής και της καριέρας του.

Έχει παίξει έναν ρόλο ο Χρήστος Δάντης, αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πως γνωριζόσασταν με τον Χρήστο τότε, πως παίζει αυτό ρόλο και πηγαίνεις και ξεκινάς;

Με το που τελείωσα από την Αλίκη, δεν μπορούσα το θέατρο, ήταν ένας χώρος που δεν τον άντεξα, δηλαδή της είπα στην τελευταία παράσταση γιατί με είχε για την «Εύθυμη χήρα» που θα πήγαινε στον ΑΝΤ1, ήμουν μέσα στα τρία βασικά ζευγάρια, θα έκανα έναν εραστή της εποχής και της λέω δεν θα μπορέσω. Έτσι παίρνω σβάρνα όλα τα μαγαζιά - ήμουν και θρασύς – μπαίνω, γεια σας μήπως χρειάζεστε κανέναν τραγουδιστή και πέτυχα τότε τον επιχειρηματία του «Τούνελ» και μου λέει τραγουδάς και λέω ναι και απαντάει έλα. Ανεβαίνω μία σκάλα και βλέπω όλο το σχήμα που ήταν Κοντολάζος, Ζικ Ζακ, Δάκης και κολλάω πάνω στη σκάλα.

Γυρνάω και λέω να έρθω κάποια άλλη στιγμή;, όχι μου λέει τώρα οντισιόν και ανεβαίνω πάνω και με πήραν. Μπαίνω στο χώρο και ο άνθρωπος που κάνει ήχο και φώτα είναι κολλητός του Χρηστού και ξαφνικά δένουμε και κάνουμε πολύ παρέα.

Ακούστε όλο το Podcast Showbiz O'clock εδώ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved