Έγκυος η Super Κική! Θα μεγαλώσει το παιδί χωρίς τον μπαμπά του!

Ευχάριστα τα νέα για την Super Κική η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, το απόγευμα αυτής της Παρασκευής (24/6) και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 

Η γνωστή Instagrammer επέλεξε φυσικά το προσωπικό της account στο Instagram -πού αλλού θα το έκανε άλλωστε!- για να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα και μάλιστα επεσήμανε πως θα το μεγαλώσει μόνη της καθώς ο σύντροφός της είναι... απών αφού όπως γράφει η ίδια, αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαν μεταξύ τους. Και μπορεί και θέλει λοιπόν να φέρει στον κόσμο αυτό το παιδί και θα το κάνει πράξη!


«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται ..Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ ... πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..
και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου❤️».

Δείτε την ανάρτησή της εδώ:

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους δεν άργησαν να έρθουν και όλοι της έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους!

©2010-2022 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies