Super Κική: Ανακοίνωσε ποιοι θα είναι οι νονοί του παιδιού της
Showbiz

Super Κική: Ανακοίνωσε ποιοι θα είναι οι νονοί του παιδιού της

Όπως ήδη διαβάσατε στο gossip-tv.gr, η Super Κική θα γίνει μανούλα και μάλιστα single μανούλα.

Η γνωστή Instagrammer επέλεξε φυσικά το προσωπικό της account στο Instagram για να ανακοινώσει, το απόγευμα της Παρασκευής (24/6), τα ευχάριστα νέα και μάλιστα επεσήμανε πως θα το μεγαλώσει μόνη της καθώς ο σύντροφός της είναι... απών αφού όπως γράφει η ίδια, αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαν μεταξύ τους. Και μπορεί και θέλει λοιπόν να φέρει στον κόσμο αυτό το παιδί και θα το κάνει πράξη!


«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται ..Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ ... πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..
και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου❤️».
Ωστόσο, λίγη ώρα μετά, έκανε ένα story μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και ανακοίνωσε πως αυτός θα είναι ο ένας νονός και η δεύτερη νονά θα είναι η Αγγελική Μανουσάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved