H χιουμοριστική απάντηση του DJ Valentino μετά την εμφάνισή του, χωρίς κονσόλα, στα MAD VMA 2022!
Showbiz

H χιουμοριστική απάντηση του DJ Valentino μετά την εμφάνισή του, χωρίς κονσόλα, στα MAD VMA 2022!

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τα πλάνα του DJ Valentino κατά την εμφάνισή του στα φετινά πολυσυζητημένα βραβεία MAD VMA 2022 όπου έπαιζε μουσική χωρίς... κονσόλα μπροστά του!

Ο γνωστός dj που είναι περιζήτητος στον χώρο της εστίασης καθώς είναι από τους πιο ενημερωμένους επαγγελματίες στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, μετά την απάντηση που έδωσε δημόσια για τα συγκεκριμένα πλάνα, θέλησε να διασκεδάσει το όλο θέμα, ανεβάζοντας στο tik tok και ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να παίζει μουσική, αυτή τη φορά με ένα τραγούδι όλο... νόημα.

Στο βίντεο αυτό ακούγεται το "Θα γίνει Βιετνάμ" και ο ίδιος εμφανίζει μπροστά του τα πιο ακριβά μηχανήματα και κονσόλες, αυτές που... του έλειπαν όταν ανέβηκε στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2022. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι o ίδιος, με ανακοίνωσή του ανέφερε τα εξής:

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό show και όχι κάποιο event σε club. Θα προτιμούσα και εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε studio με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley(ποτ πουρί) που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ», έγραψε αρχικά και συνέχισε: «Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ότι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 ημέρες δουλειά δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγο σεβασμός εκεί που πρέπει φίλες μου. Και πάλι ευχαριστώ».

Και πρόσθεσε: «Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved